ahhh elena yaa benim hayalim o
gidip deneyecem ilk fırsatta inşallah hayal kırıklığı olmaz
en altın bi üstündeki de çok güzelmiş o modelin adı ne acaba minenes
modelin ismini bulamadım desem
elena güzel. ama elde işleme yapılacak. boncuklarını bulmak çok kolay yalnız aynı modeli tutturmaları için onları uğraştırman gerekecek, hatta kendin modeli çizip verirsen daha iyi olur. 500-1000 arası da işleme için alırlar. Gerçi diğer malzemeler 200-300 tutar zaten. Bir de öbür işçilik için alsalar, 2500lük olursun o model için en az diye tahmin ediyorum
Sen diktir canım eğer onu istiyorsan, sadece el yoracak bir model, imkansız değil.
Ay ben baktım baktım şu modeli beğendim:
Yaka modeli yanında ben böyle içte dar olan üstte tül inen modellere de bayılırım. Tam benlik bu...
Yok, boncuk işleme. İki tür boncuk var, adlarını bilmiyorum ama gelinlikçiler hemen tanırlar, çok kolay bulunan boncuklar.
Ben vitrinde görünce hemen fotoğrafını çekmiştim yakından, beğenildiğini biliyordum çünkü. (Ben manyak gibi gördüğüm her ünlü marka gelinlik butiği önünde fotoğraf çektirdim zaten, Pronovias, Rosa Clara, Aire Barcelona, Jesus Peiro, Atelier Aimee vs.)
Bu tip yakalarda, yakanın üst sınırı saten vb. güzel bir kumaşla şerit geçilerek de kullanılabilir. Çok örneği vardı ancak bulamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?