• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Straples Kalıp, Tülden Yaka Modası

charlize-wedding-dress-kelly-faetanini.jpg

mark-zunino-2013.jpg

mark-zunino-wedding-dresses-spring-2013.jpg

mark-zunino-kleinfeld-bridal-spring-2013-collection.jpg

monique-lhuillier-bridal-spring-2013-radiance.jpg

monique-lhuillier-2013-mademoiselle-wedding-gown.jpg

monique-lhuillier-champagne-wedding-dress-spring-2013.jpg

sondan 2. olan gelinliğe bayıldım(ilk sayfadaki) .. çok hoş:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
pronoviasın 2013 koleksiyonunu az önce inceledim, nerdeyse %70 tül yaka :)) ben ilk akayda görüp çok beğenmiştim bu modeli ama nişanlım beğenmedi :(
pronoviasın 2013 modellerini incelerken eteklerin daha az kabarık olduğunu da farkettim,, ben de bermoe modelinin üst kısmı ile daha az kabarık bir alt model tercih etmeyi düşünüyorum,
henüz hiç gelinlik denemedim ama umarım yakışır aklımdaki model bana,,
bu başlığı devam ettirip incelemeyen arkadaşarın pronoviasın internet sitesini incelemesine vesile olmak istedim,,, kolay gelsin hepimize :))

İşte bunlaaaaar çok güzelllll:52:Bende bu modellerden düşünüyorum inş bakalım:116:

Yok, boncuk işleme. İki tür boncuk var, adlarını bilmiyorum ama gelinlikçiler hemen tanırlar, çok kolay bulunan boncuklar.

Ben vitrinde görünce hemen fotoğrafını çekmiştim yakından, beğenildiğini biliyordum çünkü. (Ben manyak gibi gördüğüm her ünlü marka gelinlik butiği önünde fotoğraf çektirdim zaten, Pronovias, Rosa Clara, Aire Barcelona, Jesus Peiro, Atelier Aimee vs. :D )

i5612098_cimg0414-jpg

şu resmi gördükten sonra oturup ağlamak istiyorum resmen :14:
elena aşığıyım, çok istiyorum bu gelinliği diktirmeyi ama mahfederler diye ödüm kopuyo
napsak da kavuşsak bu güzelliğe bilemiyorum
minenes dikimine güvendiğin bir yer önerebilir misin? istanbulda değilim ama giderim seve seve yeter ki istediğim gibi olsun elena :69:

Kadıköy'de Gül Erdem moda diye bir modaevinin vitrininde var bu modelden. Üstündeki işleme motif olarak tutuyor ancak biraz daha büyük boncuklar kullanılmış. Bu fotoğrafı gösterirseniz aynısını da dikebileceklerini düşünüyorum.

Dantellerle ilgili bilgilenmek için okuyabilirsin:

http://mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/40-gelinlik-danteli-cesitleri.html
http://mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/104-gelinlik-danteli-cesitleri-2.html

Gelinlik diktirmek üzerine başka yazılarım da var, yararı olabilir.

Ankara gelinlikçileri üzerine forumda çok başlık vardı, arama yaparsan bulabilirsin...

mine hanım benim size sorum eklediğim fotoğraftaki kumaşın ne olduğu. yazılarınızı inceledim ancak bu tarz bir işleme ya da dantel türüne rastlayamadım. ne tür bir şey olduğu konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. akabinde hemen diktirmek için terzi arayışına giricem :)
kısa gelinlik1.webp

Bu tarzı beğeniyorum :KK5: tül kollara kadar inmediği sürece.
Gelinlikde de abiyede de fazlaca vardı bu yıl.

Back