Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
straptez giymeyi bende sevmiyorum,ama bazı kişilerin üzerinde gerçekten hoş oluyor.asıl önemli olan gelinliğin üzerine yakışmasıdır.büyük göğüslü olup yada üst kısmı kilolu olan gelinlere straptez bende yakıştramıyorum.herşeyin ölçüsü önemlidir.
bende gelinliğin çok fazla dekolteli olmasını sevmiyorum.gelinlik kapalıda olsa,açıkta olsa o beyaz kıyafet çirkin insanı bile güzel gösteriyor zaten,tabii üstüne yakışanı :)
mesela pronovias'ın 2- 3 yıl önceki modeli heralde benimde çok hoşuma gitti.ve bende gelinliğimin üst kısmını buna benzer diktireceğim.benimkinde göğüs kısmı biraz daha kapalı olacak ,gördüğümde vuruldum diyebilirim.
umarım fotoğraf gözükür. Allah herkese istediği gelinliği giyymeyi nasip etsin mutlulukla...
ya ben bu modeli bulamadim ama 2006,2007.2008,2009 kataloglarina baktim yok
Genel bir moda akımının olduğu konusunda katılıyorum.Nasıl ki bu sezon 46 bedenler bile dar kotlar, taytlar ve ayakları kocaman , bilekleri 2 elle bile ölçülemeyecek olanlar şu çok meşhur ayı ayağı botlarından giymekte ısrar ettiyseler, straplez gelinlikte de ısrar çok. Evet tercih işi, beğeni işi ama biraz da aynaya bakmak lazım. Kollar patlıcan olmuş, göğüsler 105 olmuş, beli kalın olmuş birisinin daracık straplezle tüm büyüyü bozup, kolları löpürdetip, ilgiyi bele , karna ve taşan göğüslere yönelttiğini düşünüyorum.Seçim zor iş, fikir almak herkesin hakkı ama "şu gelinlik mi, bu gelinlik mi?" tartışmaları da gereksiz.Göğsünüz kaç beden, sıkı mı, sarkık mı, beliniz ne durumda, karnınız var mı, kollar ince mi yoksa tuz dökerken löp löp sallanıyor mu, koltukaltınız kara mı, boyunuz nasıl, kas durumunuz ne alemde, cilt tipi, göz rengi nasıl'lara giden bir bütünlük lazım.X kişisinin giydiği şahene gelinlik Y kişisini şarlatana çevirebilirken, beğenilmeyen bir model aynı kişi de şahane durabiliyor.En azından tüm kesimler bir kez giyilmeli, resimler çekilmeli sonra fikir verebilecek zevki ve bakış açıcı geniş bir kaç kişiyle paylaşılmalı.Herşeye rağmen inadım inatsa, tamam o zaman kollar patlıcan :))
bir şekilde çok benzeri bulunur bence. çok zor bir model değil o.
şimdi arkadaşlar, bence bu başlığı straplesten iğreniyorum giyenlere tüü yerine çevirmeyelim, onun yerine straples olmayan güzel gelinlikleri paylaştığımız bir başlık olsun.
şimdi ben straplesi neden sevmediğimi açıklayayım, bence çok basit, giyenin fiziğiyle de alakası yok benimkinin. terazi burçlu bir insan olarak dengeye çok önem veririm. biraz da simetri takıntım vardır. daha çocukken resimlerimde renkleri dengeli dağıtmışımdır, giyerken de bir renkten iki yerde bulunur üstüme, öyle seviyorum.
gelelim straples gelinliklere. altta o kadar kumaş varken, hele bir de etek kabarıksa, vucüdün üst kısmında o kadar az kumaş olması bana çok dengesiz geliyor. hani mesrla şehrazatın birbir gecede ilk gelinliği de straplesti, ama kabarık olmadığından hani duvak da var, hoş, dengeli duruyordu. ama aksi gibi olanlar bana üçgeni hatırlatıyor.
Gelelim straples olmayanlara. Onlardaki, koldaki en azından omuzdaki kumaş bence vucüttaki kumaş dağılımında denge oluşturuyor, üçgene değil de kum saatine benziyor, eh benim gibi simetri seveni de cezbediyor.
resim de yükledim, ne dersiniz?