Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

buda benim gelinliğim bende straplez gelinliklerin artık suyu çıktığına inandım gelinliğin üstü eşimin seçimi altıda benim seçimim nasıl ama

valla düğünümde atlayıp zıplayacağım için gelinliğin üstünü çekiştirip durmak istemedim askılıydı gelinliğim. çok kabarık olsun istemedim çünkü çok kabarık olunca eteği kaldırmakta dert oluyo hafif kaldırıyon çanak gibim kalkıyor tee dizine kadar bacağın meydana çıkıyo heleki birde merdiven iniyorsan düşün nereler meydanda

gelinliğim kullanışlıydı ama o dönem maddiyat yüzünden çok ta beğenerek almamıştım bugün olsa benzerini alırım ama daha özenli dikilmişi olacaktır

ben de hiç sevmiyorum, düğün fotoğraflarında bi bakıyosunuz gelinin hep elleri gelinliğin üst kısmında duruyor, artık ne kadar çok çekiştiriyolarsa fotoğraflara da yansımış:)

Ben de dans etmek ve rahat olmak istiyorum inşallah bulabilirim güzel bi V yaka falan...

bu sayfayı çok dolaşmıştım ben de evlenmeden önce
ben de sevmiyorum straplez gelinlik
çok severek giydiğim gelinliğimi fikir olsun diye ekliyorum bende
vaktim olduğunda bi albüm de oluşturucam ordan detaylarına bakabilirsiniz
hepiniz için hayırlısı ve içinize sineni olsun inşallah

ooo elinize sağlık bende burdaki çoğu modeli ilk kez gördüm.benim için de yararlı oldu.

yo sadece sen deilsin merk etm3e biz kapalı gelinlikte çoks atıyoruz. bence üzerine bir şey almak gerekio böle hoş durmuyor.

ben de anlamıyorum straplez olsun diye ısrar edenleri. dar veya düşük omuzda, meme küçük olduğunda gerçekten ama gerçekten olmayan bir şey straplez. omuzlarda hafif balon kollu gibi olanları seviyorum ben. daha masum, daha sevimli bence onlar.

Straplez gelinlik tercih edenlere saygım var herkesin kendi tercihi ama bana gelinlik eksik kalmış gibi geliyor.
Bir ağırlığı yok gibi.Yani ince bir askı bile o görüntüyü kurtarabilir.Tabii ki şahsi fikrim kimse yanlış anlamasın ama bugüne kadar gördüğüm tek bir straplez gelinliği beğenmedim.Hep bir askısı veya başka tarz nasıl olurdu diye düşünmüşümdür.​

Begendigim modeller önceden straplezdi sadece üst kısmını ele alarak incelemiyordum tabiki. Yakısır yakısmaz o gün geldigin de görecegiz suan tek kollu yada straplez olup, gögüs kısmından arkaya dogru uzanan tüllü kesimleri daha cok begeniyorum.

O kadar cok model gördüm ki evlenene kadar daha kac tane görürüm bilmiyorum. İnsallah o zaman giyecegim gelinlik bir fiyasko olmaz..

straplesler güzel duruyor bence ama bazı aileler için açık olabilir hareket açısından bence burdaki çoğu askılı modeler bile açık :) açık olan bayanlara straplessiz kollu güzel modeller nedense yok anlamıorum

bende straples hiç sevmiyorum ne gelinlikte ne başka bir kıyafette. ama yakışanda da çok güzel duruyor...

tek kol olup çok asil duranlar var tatlım onlardan bak ıstersen yada kollardan dantelli gelinlikler mesela onlarda hoş askılı olupda yıne çok guzel duran gelınlıklerde var modelıne baglı model guzel olursa straplez olması şart deıl ama ben straplez gıycem o kesın :):):)

Cnm benimde kafamda bu model var,tesadüf olmuş.Ne kadara mal oldu acaba?Pronovias'ın fiyatları hakkında bi bilgim yok,merak ediyorum

evet artık straples gelinlikler o kadar çok herkes tarafından giyiliyor ki çok sıradanlaştı.yakışan da giyiyor yakışmayan da.ben de beğenmiyorum.özellikle de staples giyen gelinlerin, düğün sırasında ara ara o büstiyer kısmını iki elleriyle tutup, sağa sola sallayarak yukarı çekmeye çalışmaları kadar kötü bir görüntü yok.

ben beğeniyorum straplez ama yakışan giydiği zaman.ben nırmal kıyafette bile kullanmam çünkü tahta gibiyim hiç yakışmaz:90:
giydikten sonra çekiştirenlerede ayrıca gıcık oluyorum o ki düşmesinden korkuyosun ince bi askıyla giy dimi ama

bende anlamıyorum bu gelinleri bir öğrenmişler starples gelinlik, bir kişi ne giyerse hemen kopya çekiliyor.en nefret ettiğim gelinlik türlerinden,komşularımızdan giyenler oldu fakat düğün boyunca ve oynadıkca çekip durdular,hem rahat değil hemde çıplak ve havlu dolamış gibi duruyor....

yararlı olmasına çok sevindim başlığın. ayrıca, gelinliğin özellikle eteği benim düşünmeyeceğim bir tarz olmasına rağmen sizi gelin olarak çok beğendim. maşallah gelinliğiniz, saçınız, makyajınız, takılarınız harika bir gelin olmuşsunuz. Allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…