Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

katılıyorum sana .bende hiç sevmiyordum.halada sevmiyorum.ben giymezdim öyle bir şansım olsaydı.
benim uzun kollu kolları tül ve güpürdü .eşimin eşimin çevresi kapalı uygun olsun diye öyle aldım hiç kimse karışmadı ama.zaten annemin gelinliğini çok beğenirdim eskiden.ben dantelleri güpürleri çok yakıştırıyorum gelinliğe

Zevkler ve renkler tartısılmazzzzzzzzzzzzzzz ben straplezi cok seviyorummmmmmmmmmmm

gerçekten çok güzel modeller var.
insan kararsız kalır zor bi seçim=)
yararlı bi konu olmuş.
ben de straplez sevmiyorum. bu tür modeller bence daha gösterişli duruyor

bende gelin olursam bir gün straples tercih etmem.nebileyim daha farklı bir sürü model varken.tabi önce bi koca adayı bulmam gerek

Ben bu gelinliğin üst kısmına bayılıyorumm yaaa ama altı güzel değil pek..Buna uygun bi etek kısmı bulmam lazımm opuyorumnanaktan

Bu sene gittiğim düğünlerde genelde ince veya kalın askılı gördüm. Bana kalsa straplez gelinlik denemek isterdim. Malesef nişanlım karşı olduğu için ben şuan kalın askılı modellerde ısrarcıyım. Tabi gelinlik seçme günü ayrılmazsak:roflol: İşin şakası ama kalın askılar güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…