Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

bende varım sevmeyen arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar zaten giyen giysin yakışanlarda oluyo ama, benim kişisel görüşüm kol altının görünmesi hiç hoş değil,ne kadar çok beğenildiği şu düğün programından bile belli hepsi giydi straplez.dantel yada en azından bi ip askı bile çok farklı bi hava veriyo burdaki paylaşılan gelinliklerde çok güzel elinize sağlık

modaaevlerinin, gelinlik satan yerlerin yanından geçerken, forumlarda dolaşırken gördüğüm gelinlik modellerinin %99u straples. şaşırdım herkesin zevki aynı mı her yerde bu var diye.
açılması gereken bi topik eline sağlık minenes.
capri kollu güzel modeller dantelli dökümlü kollu gelinlikleri hatırlıyorum muhteşem duruyordu. farklılık isteyen gelinlere duyurulur tek alternatifiniz straples olmasın dk 1 gol 1 eniştelerimizle ters düşmeyelim kaydirigubbakcemile3

Bende arkadaşa katılanlardanım.

Artık gelinlikleri fazla merak etmez oldum nasılsa straplez ve altı kabarık bir etek ...

Hep aynı tip.

Benim gelinliğim askılı bustiyer gibiydi eteği ayrı.

Ama uzun kollu bolero giydim eşimin isteği üzerine.

ama iyi ki de öyle giymişim uzun kollu dantelli çok kibar ve hoş durdu üzerimde.

İnanın insanın daha fazla bakası geliyor .

ben de sevmezdım hıc ,herkeste straplez ,ne öyle düşücek gibi derdim

ama gelınlık bakmaya gıttıgımızde bana en cok yakısıcak olanın straplez olacagına karar verıldı ve
bana gosterılen ılk gelınlıge bayıldım

gıydım bana dıkılmıs gıbıydı

ılk gırdıgım yerden ılk gıydıgım gleınlıgı aldım cıktım ..

yakısanı gıymek onemlı olan

you-know sen yukledıkce benım tekrardan evlenesım gelıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…