Gelinlik Modelleri Straples gelinlik sevmeyen sadece ben miyim koca Türkiye'de?

"maşallah çok güzel bir gelinlik. güle güle giyin. merak ettim pronovias'a mı diktiriyorsunuz, yoksa başka terzi ya da modaevleri model götürünce dikebiliyorlar mı? sakıncası olmazsa fiyat paylaşabilir misiniz?"

Merhaba geç cevap verdigim icin kusura bakmayın. Pronoviasa diktirmiyorum. Pronovias fiyatı 3850 euro. Ben çindeyim. Çin da bir gelinlik fabrikası ile anlaştım. Biraz modelde değişiklikte yaptım. İşte danteli ben kristaller ve boncukla işlettim, aynı şekilde duvağı da, çantası da dahil burada 300 dolara yaptırıyorum. Pazartesi gunu alacagım, bakalım, çok profesyonellerdi, Amerika da da bir gelinlik markası ile birlikte çalışan bir firma. Umarım bir sorun çıkmaz

Aslında yakışana çok güzel yakışıyor fakat yakışmayanlar neden giymekte ısrar ediyor anlamıyorum
Mesela Canım Ailem dizindeki Meliha'nın gelinliği tam bi fiyaskoydu.
Güzelim kızı gelinlik mahvetmiş
O nasıl bir dekoltedir. Göğüsler fışkırmış resmen akannehir
Allah aşkına benim gözlerim mi bozuk yoksa? Diziyi çekenlerde mi farketmedi?

Aslında yakışana çok güzel yakışıyor fakat yakışmayanlar neden giymekte ısrar ediyor anlamıyorum
Mesela Canım Ailem dizindeki Meliha'nın gelinliği tam bi fiyaskoydu.
Güzelim kızı gelinlik mahvetmiş
O nasıl bir dekoltedir. Göğüsler fışkırmış resmen akannehir
Allah aşkına benim gözlerim mi bozuk yoksa? Diziyi çekenlerde mi farketmedi?

kesinlikle haklısın :))
çok nahoş bir görüntü bu kafamçokkarıştı

göğüsleri büyük olanlara kesinlikle yakışmaz straplez ...

Ben de straplez gelinliklerden hoşlanmıyorum, ama ince askılar da hoş görünmüyor bence; dantelli zarif askılar daha asil bir hava veriyor gelinliğe...

Ben de straplez gelinliklerden hoşlanmıyorum, ama ince askılar da hoş görünmüyor bence; dantelli zarif askılar daha asil bir hava veriyor gelinliğe...

ince askının ben de görüntüde straplesten bir fark oluşturmadığını düşünüyorum. ha, kayması konusunda filan garanti verir o kadar. dantel kesinlikle omuzlarda filan çok yakışıyor gelinliğe.

modelo155rodeoccoleccio.jpg

modele bayıldııımmm bunun dantelli hali kesinlikle hayalimdeki gelinlik diyebilirim eline emeğine kocamaaan sağlık youknow opuyorumnanaktan

ince askının ben de görüntüde straplesten bir fark oluşturmadığını düşünüyorum. ha, kayması konusunda filan garanti verir o kadar. dantel kesinlikle omuzlarda filan çok yakışıyor gelinliğe.

İnce askı atlet ya da düz elbise gibi bence... Benim gelinliğimin askıları danteldi ve üzerinde taşlar vardı (ekledim)...

Eklentiler

• $100_1954.jpg
    $100_1954.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
X