storway nevresim takımı? hangisi?

envyme

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.385
10
108
kızlar sizce hangisi daha güzel? ikisini de çok sevdim.. bir de tabi kalitesi nasıl bir fikriniz var mı?

$B2276-1.webp $B192-2.webp

teşekkürler kızlar :) ben de ilk önce yeşili çok begendim sonra pembeyi görünce daha bi canlı geldi gözüme.. :) ama dediğiniz gibi yeşil daha şık duruyor galiba.. :)

bence de yeşil güzel duruyor. ama kalitesini bilmiyorum. aynı model days in colors da var. bence alıcaksan bilindik bir markanın almanı tavsiye ederim. gerçi fiyat farkı vardır ama hiç deilse sonradan pişman olmazsın :21:

kızlar nevresim takımım gelmiş..ben görmedim ama annem kalitesinin güzel olduğunu söyledi.. ben özellikle battaniyeden korkuyordum dokuması gevşek midir acaba diye ama, gayet güzel dedi annem.. bu arada, o kadar düşündüm, kararsız kaldım, en sonunda herkesin ortak görüşü doğrultusunda yeşili alayım demiştim, kardeşim sipariş verirken yanlışlıkla pembeyi seçmiş, pembe oldu.. :) demek ki kısmetimde o varmış dedim, değiştirmedim :))

Hayırlı olsun. Kalitesi çok güzel Storwayin. İki arkadaşımda var. Birisi makinede yıkayınca hafif tüylenme olmuş, biraz da gevşemiş. Diğeri kullanmadı pek.

bende de aynısının morundan var. ben yeşili daha çok beğendim pem boğmuş sanki. ben henüz kullanmadım ama teyzem kendine aldığını kullanıyor ve çok memnun.

Ben Storway'in Pikesini Aldım Her Yıkadığımda Çekti :37: Düşük Isıda Yıkamamma Rağmen :ssz: Tavsiye Etmem

bende bu takımın kırmızısını aldım.gerçekten çok güzel ama kullanmadım henüz bir arkadaş çekti demiş umarım öyle olmaz:(

bende bu takımın kırmızısını aldım.gerçekten çok güzel ama kullanmadım henüz bir arkadaş çekti demiş umarım öyle olmaz:(

inşallah öyle olmaz canım... olursa da canımız sağ olsun ne yapalım :)arkadaş pike için demiş hem, battaniye çekmez zaten... rengi filan solmasın da ;)

Back
X