• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stor perdeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutfağıma ve odalara üç adet stor perde altım. Tavana monte ediliyor.Perdeci perdenin nasıl takılacağını izah ederken çok kolay göründü ama bugün takmak istediğimde o iki adet metal parçaları bir türlü tavana monte etmemiz mümkün olamadı. Her biri ikişer adet metal olan bu metalleri birer dübelli vidayla tavana monte etmek ne mümkün. oooof of.

kızlar y bende yatak odası ve mutfak için stor perde aldım ama ayıca tüllerimde var iki oda içnde..
stor ve korniş ikiside monte edilirken neye dikkat etmeliyim

korniş yerlerinin fazla olmasına dikkat et kesinlikle yani 3 tane yer var ya güneşlik tül perde için 4 olmalı stor 2 yeri işgal ediyo çünkü biz baştan bütün kornişleri değiştirmek zorunda kalmıştık. benim tülümde mekanizmalı sotorda mekanizmalı olunca bi de perde olunca sığmamıştı

kzılar bu stor perdelerde ölçü nasıl alınıyor ene göre mi boya göre mi tüldeki gibi 1 metreye 3 metre olmuyordur tabiki ama ene göre mi alınıyor yoksa boya göre mi onu bilemedim benim camın ölçüsü 2.10 cm storu da bu kadar mı yaptırıcam nasıl olucak kafam karıştı benim yardım lütfen

Back
X