Stor perdeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.929
1.123
61
Konya
storperde3.jpg

927200892048.jpg

storperde.jpg

stor_perde_1.jpg

perderesimleri_stor_perde_585.jpg

stor4.jpg

resim1.jpg

çookkk güzeller
özelliklede sonuncusu..
paylaşım için teşekkürler...

stor perde bende yaptırmak istiom ama bunları pek beğenmedim emeğine sağlık :ecrin_bebek:

ben çok seviyorum bu perdeleri ama herkez kullanışsız falan diyo mekanizması hemen bozuluyo diyolar kullanan arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur hem fikir edinmiş oluruz

kesinlikle kullanışsız değil ben 3 senedir çok severek kullanıyorum mutfağımda ve yatak odamda var.salonumdakileri çıkartık yerine başka aldım ama tavsiye ederim.

ben de evimin ölçüler aldım, bir iki hafta içinde gidip sıparış vereceğim,çok hoşuma gidiyorlara.s.

stor perdeler cok kullanisli ,cati katimda ve mutfagimda var,tavsiye ederim,,,

bende bunlara benzer bı stor yaptırmayı dusunuyorum acaba malıyetı ne kadardır.1.20 lık pencereye uygun olarak...sade basıt bısey ıstıyorum..

bende bu perdelerden mutfağıma düşünüyorum fakat evim güneş almıyor karanlık olur diye korkuyorum sonra kocişin diline düşerim

Ben perdecime gittim istedim oyması falan çok hoştu sadece şunu dedi bana

çalışan bir bayan olucaksın sen bunlar sürekli temizlenmek ister .. kuru temizleme yada
mekanizmayı dikkatle kullanıcan dedi

Ve 4 cam için 400 fiyat çıktı pahalı ama çok şık duruyor ilerde 1 odamada olsa çaktımadan yaptırcamkaydirigubbakcemile3

Stor perdeler bende var ,kullanıyoruz.
Salonumda,oturma odamda ve mutfağımda var.
Diğer odalara yaptırmayı neden düşünmemişim bilmiyorum.
Kullanışsız yönünü görmedim aksine çok severek kullanıyorum,çokta kullanışlı.
Temizliği ise henüz yapmadım, bu ay temizlenecek.
Temizleyen arkadaşlarım sildiklerini söylediler.
Perdecimde hem silebilirsiniz hemde yıkayabilirsiniz diye garanti verdi.
Bakalım görecez.

5 yıldır bütün odalarımda kullanıyorum kirlendikçe çıkarıp banyoda şampuanlı suyla yıkıyorum çok ta memnunum....

kızlar mutfağıma yaptırıcam fakat camı nasıl açıcam iki parçamı yaptırsam zemin dairede oturuyorum içerisi görünsün istemem

ya bende çok seviyorum ama her yıkamadan sonra firmayı arayıp takmaları gerekiyomuş üstelikte ücretliymiş. aca sadece katlamalı olanlarmıkafamçokkarıştı

Ben 6-7 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum,çok pratik kullanımı var. Bir defasında balkona sererek fırçayla yıkamıştım,hiçbirşey olmadı...Sonra hep temizleyiciye veriyorum. En son 7 parça perdenin temizliğine 40 tl vermiştim. Kendim taktım ama.

slm arkadaslar benim stor perdeyle alakali sorunum oldu az önce.Asagi ve yukari katlamak icin kullanilan zincir koptu ne yapabilirim yani nasil tamir edebilirim kendim.Böyle birsey basina gelen var mi acaba?Türkiye`den aldigim icin perdecime götürme imkanim yok malesef.

bende yaklaşık bir yıldır mutfagımda kullanıyorum çokda memnunum diğer evimde tül artı güneşlik vardı hem dağınık gözüküyordu hemde hoş durmuyordu maliyetide çok ucuz geldi bana iki cama yapdırdım storu kesmesi boncuğu hepsi 130 tutmuşdu.resminide ekleyim fikriniz olsun.

Eklentiler

• $DSC01619.webp
    $DSC01619.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 184
Back
X