Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizimki silinenlerden,kadın geliyor,beyaz sabunu suda köpürtüp siliyor,sonra da sadece su ile siliyor.Beyaz bezle yapıyor bunları yoksa bezin rengi perdeye geçebilirmiş.bilmiyorumkismile
evet ya çok harika bi konu bu lütfen kullananlar yorum yapsın bende ocakta diktirdim storlarımı yeni evliyim bazıları yılda bir kere sil diyo bazıları 5 yıldır hiç silmemiş bazıları hemen sildirirsen yeni storu hemen kirlenir diyo kullananlar lütfen yorum yapsın ayrıca koltukları da hemen silme en az bir yıl geçsin bir daha kirlendiğinde kir içine geçermiş bende tam anlamadım ev işlerinde usta olanların yardımına ihtiyacm var
Bende stor kullanıyorum.1.5 senedir yıkamadım.En sonunda baktım leş gibi çıkarttım balkona serdim.Sıcak suyun içine biobellindanın genel temizliğinden koydum banyo lifiyle halı yıkar gibi yıkadım.Sonra üstüne su döktüm kaldırdım.Temiz bir yere serpi kuru bezle kurulayıp astım.Mis gibi oldu.