stor perde içeriyi gösteriri mi?

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
merhaba arkadaşlar.stor perde yaptırmak istiyorum.sorduğum perdeciler metrekareye 20-35 tl fiyat söylediler.yalnız biri desen farkı hariç bi farkı yok dedi
bi başkası düz olanları balkona öneriyoruz oda için çok uygun değil diyerek desenlileri tavsiye etti. kullanan arkadaşlar yardım edebilirmi lütfen.içeri gösterir derken gece ışık yanınca nasıl olur onu merak ediyorum

Perde de güzel seçim :) biz kullanmıyoruz ama kullananları biliyorum yatak odası için uygun değil, özellikle yatağınız cama yakınsa :)ama onun dışında sarı ışıkla beyaza göre dha fena gösteriyor maalesef :) ama diğer odalarda weya balkonda sorun olmaz heralde..tabi seçim sizin :) ama aldğınızı da resimlerini eklerseniz sewiniriz :) bu arada desenli stor perde göstermez galiba :)

bende hiç kullanmadım.güzel duruyor ama karagöz perdesi gibide olmasın istiyorum.eşime kalsa klasik eski tip güneşlik olsun diyor.ama stor daha derli toplu gibi duruyor.

evet bencede stor daha derli toplu duruyor kalabalık ihtişamlı görüntüden uzak durduğu için göze hoş geliyor zaten..ben kullanmıyorum ama kullananlardan duyduğum şu,,içeriyi gösteriyormuş hele hele yatak odasında..ama kullanmadığım için net bişey diyemiyorum belkidesenli falan olanlar göstermiyordur.. kızlar ya stor perde kullananlar yardımcı oluverin bakıyım şu kardeşimize :)

Sevgili ekinoks; Acaba bir karar verebildiniz ya da aldınız mı merak ettim.Eşim perde fabrikasında çalışıyor.Perdeden hiç anlayan biri değilim,allahtan eşim anlıyor :) Sıkıldıkça değiştiriyor perdeleri sağolsun :) Yatak odasında kırmızı store,diğer odada krem rengi store,amaaaaaaaaa salonda zebra.Bence en kullanışlısı.Hem tül hem güneşlik görevi görüyor.Bendeki siyah beyaz.Bir tek onu değiştirmedik.Hatta oturduğumuz yerde bakıyorum,kimsede bu tarz perde yok,bizim ev dikkat çekiyor dışarıdan bakınca :))

$2000014245.webpbu aralar ben de stor perde veya şu renkli jaluzilerden düşünüyorum, ama ne yapacağıma henüz karar veremedim. beni düşündüren de camı açmak için yarılayıp yukarı kaldırmak gerekecek, normal tül gibi değil ki camı aç, tülü de çek. sonuna kadar açmak gerek o zaman camı? yatak odasında neyse de, mutfağım yarım tül kullanıyorum şu an, tamamen inik perdede daralırım ben. parçalı jaluzi mi yapsam mutfağa acaba??
içeriyi gösterme konusunda bir fikrim yok zira, benim tüllerim genelde açık zaten:))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 394555 bu aralar ben de stor perde veya şu renkli jaluzilerden düşünüyorum, ama ne yapacağıma henüz karar veremedim. beni düşündüren de camı açmak için yarılayıp yukarı kaldırmak gerekecek, normal tül gibi değil ki camı aç, tülü de çek. sonuna kadar açmak gerek o zaman camı? yatak odasında neyse de, mutfağım yarım tül kullanıyorum şu an, tamamen inik perdede daralırım ben. parçalı jaluzi mi yapsam mutfağa acaba?? içeriyi gösterme konusunda bir fikrim yok zira, benim tüllerim genelde açık zaten:))
Eşimin en çok sinir olduğu şey benim perdeyi hep açık bırakmam :)) Mutfakta oluyor bu tabii.Ahşap store var,balkon kapısını açmak durumunda oluyorum bazen,mecbur perdeyide kaldırıyorum,aceleyse işim,unutuyorum. En sonunda sinirinden gitti sadece camlara yapıştırmak için jaluzi yaptı :)) Valla benimde işime yaradı,çok sevindim.Kaldırıp indirmeyede gerek yok,gündüz aralayıp,akşam kapatıyorum.Çok rahat...

sanırım ben de koçtaşa falan gittiğimde, yani en kısa sürede:)) bakacağım bu renkli jaluzilere! gündüz aralarım, gece kapatırım dediğin gibi!:46:

ayrıca ev resimleri bölümüne mutfağımı koyuyorum şimdi, yakışıp yakışmayacağını da söylerseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Merakla konuyu açmanızı bekliyorum happy_spk :)
Mesaj gönderecektim aslında ama kapalı sanırım... Neyse,bir görelimde evi :))

Ben evimin bütün odalarında stor kullanıyorum, salon ve yatak odasında krem rengi stor, oturma odasında desenli keten kumaştan oluşan bi stor ve de mutfakta da zebra perde kullanıyorum.Şunu söyliyim asla içerinin görünmesi gibi bişey söz konusu değil, hatta ben de alırken sormuştum acaba içeriyi gösterir mi falan die tereddüt etmiştim ama kesinlikle göstermiyo.

He bu arada zebra perde de cidden çok şık duruyo tavsiye ederim.

Jaluzi içinde perdeci bana hiç tavsiye etmemişti,onu temizlemesi çok zor oluyo hiç düşünme bile demişti ben de zebra aldım onun yerine mutfağa :ssz:

Back
X