Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben de stor perdeleri çok seviyorum. evlenince kiracı olacağım. acaba başka bir eve taşınsam stor perde o evin penceresine uyar mı bu konu beni çok düşündürüyor. fikir verir misiniz?
büyük ihtimalle uymaz ama aynısından bulup ek yaptırabilirsin enine . ama boyu da önemli çok kısa alırsan ve başka eve taşındığında camlar eğer yere kadar inerse çöpe atmaktan başka çaren kalmaz kaydirigubbakcemile5
büyük ihtimalle uymaz ama aynısından bulup ek yaptırabilirsin enine . ama boyu da önemli çok kısa alırsan ve başka eve taşındığında camlar eğer yere kadar inerse çöpe atmaktan başka çaren kalmaz kaydirigubbakcemile5
kızlar ben de stor perdeleri çok seviyorum. evlenince kiracı olacağım. acaba başka bir eve taşınsam stor perde o evin penceresine uyar mı bu konu beni çok düşündürüyor. fikir verir misiniz?
bende çok istiyorum yaptırmayı ama bu konuda düşündürüyor tabi. Belki sadece oturma odasına yaptırmak olabilir. bir tanesinden hevesimizi alabiliriz. ev olunca da hepsinş yaptırırız.