stor perde her pencereye uyarmi

reserbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
436
0
116
Ardahan
kızlar ben de stor perdeleri çok seviyorum. evlenince kiracı olacağım. acaba başka bir eve taşınsam stor perde o evin penceresine uyar mı bu konu beni çok düşündürüyor. fikir verir misiniz?

büyük ihtimalle uymaz ama aynısından bulup ek yaptırabilirsin enine . ama boyu da önemli çok kısa alırsan ve başka eve taşındığında camlar eğer yere kadar inerse çöpe atmaktan başka çaren kalmaz kaydirigubbakcemile5

büyük ihtimalle uymaz ama aynısından bulup ek yaptırabilirsin enine . ama boyu da önemli çok kısa alırsan ve başka eve taşındığında camlar eğer yere kadar inerse çöpe atmaktan başka çaren kalmaz kaydirigubbakcemile5

sağol yorumun için arkadaşım. bu konu çok düşündürüyor beni napcamı bilmiyorum.

canım stor yaptırmasan düz tül alsan nasılsa taşınınca yeni eve yine uymuycak :1no2:
gönlünün istedigini yaptır bencee

kızlar ben de stor perdeleri çok seviyorum. evlenince kiracı olacağım. acaba başka bir eve taşınsam stor perde o evin penceresine uyar mı bu konu beni çok düşündürüyor. fikir verir misiniz?

bende çok istiyorum yaptırmayı ama bu konuda düşündürüyor tabi. Belki sadece oturma odasına yaptırmak olabilir. bir tanesinden hevesimizi alabiliriz. ev olunca da hepsinş yaptırırız.

Back
X