Saç Rengi ve Saç Boyama STOP GREY isimli losyonu duyan var mı?

vintage

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
294
0
116
İstanbul
kızlar merhaba,
benim saçlarım 22 yaşımda olmama rağmen baya beyazladı...:çok üzgünüm:

ama duydum ki "stop grey" isimli bir losyon varmış..:1shok:
saçlara her sabah uygulanıyormuş ve beyazlar zamanla normal saç rengine dönüyormuşkaydirigubbakcemile2

bu ürünü duyunca çok sevindim.. çünkü her ay saç boyamaktan bıktım ve saçlarım çok yıprandısenağlama

eğer kullananız var mı acaba?

hiç duymadım ama nasıl durdurabilir ki ?! sonuçta genetik bir şey bu . bana pek inandırıcı gelmedi

tanıtım reklamlarını gördüm..google da stop grey yazdım ve siteleri okudum..artık her ay saçımı boyamak istemiyorum :1no2:

bi yaz gelsin alıp deneyeceğim...sonuçta saç boyası da zararlı...

stop greyi deneyeniniz var mı? eğer faydası gerçekten varsa alıp anneme hediye etmek istiyorum. çok beyazları var ve boyamaktan çok yıprandı canımın saçları..

Arkadaslar fıyatı nedır acaba. buket_akay arkadasım annende beyazlarda gozle gorulur bır azalma varmı

tanıtım reklamlarını gördüm..google da stop grey yazdım ve siteleri okudum..artık her ay saçımı boyamak istemiyorum :1no2:

bi yaz gelsin alıp deneyeceğim...sonuçta saç boyası da zararlı...

arkadaşım losyonu alıp kullandınmı nasıl ? benim saçta boya var eee boyamadan olmuyo ne yapalım en çok ta hamilelikte ne yapacağım onu düşünüyorum bembeyaz kafayla nasıl gezerim:çok üzgünüm:losyon faydalıysa almayı düşünüyorum teşekkürlerrrr

Stop greyi ben denedim gerçekten çok etkili bi ürün 4 hafta sonunda saçlarım eski haline geldi zaten ürünün içinde saça zarar verici hiç bir madde yok kurşun benzeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…