Hmmm ya yanls anlamazsan bisey sorucam sen bu isi mi yapiosun gecenlerdede bana yardmci olmustunGöster ama foto koymayı bilmiyorum
Bu bi sitede hazır sticker
Yazı dışında bişey ekleyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm ya yanls anlamazsan bisey sorucam sen bu isi mi yapiosun gecenlerdede bana yardmci olmustunGöster ama foto koymayı bilmiyorum
Ay az önce anlattığım kişi sen miydinHmmm ya yanls anlamazsan bisey sorucam sen bu isi mi yapiosun gecenlerdede bana yardmci olmustun
Son soru :) yazıyı Nasıl ekliyorsun pdf yapıp Photoshop'la mi yoksa orda bi özellik mi varGöster ama foto koymayı bilmiyorum
Rica ederimO oglumdu bu yigenim cnm cok saol evet oda bendimmm sizin yaptgniz stckerleri herkes cok begendi
'Zazzle sticker' yaz arama motorunaSon soru :) yazıyı Nasıl ekliyorsun pdf yapıp Photoshop'la mi yoksa orda bi özellik mi var
Coook tesk ederim ya'Zazzle sticker' yaz arama motoruna
Siteye gir
Beğendiğin stickerı seç
Altında 'customize it' var onu tıkla. Yazıları istediğin şekilde düzenlersin o zaman
Ne kadar güzelmiş bu sayfa, bilgilendirdigin icin Teşekkürler :)'Zazzle sticker' yaz arama motoruna
Siteye gir
Beğendiğin stickerı seç
Altında 'customize it' var onu tıkla. Yazıları istediğin şekilde düzenlersin o zaman
Nasil resim yüklendigini galiba anladim. Aşağıda add image yaziyor. Oradan bebeginizin resmini yükleyebilirsinizhttp://www.zazzle.com/red_and_black...ower_classic_round_sticker-217996771453051917 bunu yapabilir msn yapamadmm
Nerde yazio bulamdmmNasil resim yüklendigini galiba anladim. Aşağıda add image yaziyor. Oradan bebeginizin resmini yükleyebilirsiniz
Rica ederim ne demekNe kadar güzelmiş bu sayfa, bilgilendirdigin icin Teşekkürler :)
Stickerleri oluşturduktan sonra nasıl kayit ediyorsun?
Ben cepten girdiğim icinmidir olmadı