• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sterilizatör tavsiye eder misiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
sterilizatör kullanan tecrübeli anneler ben de almayı düşünüyorum.ama kararsızım pratik olsun istiyorm
şimdilik kaynatıyorum,cok uğrastırıyor sizce gerekli mi ya da önerebileceğiniz bi marka model var mı.
ve kaynatmaya göre daha pratik diyebilir miyiz almaya değer mi.

Canım bende çok araştırıyodum böyle şeyleri eskiden..aman herşeyi olsun eksik olmazsın tonlarca para harcadık ,boşunaymış..sen sen ol sakın içini bozma bana sorarsan ki bende öyle yapıyorum çeşmede güzelce durula kurusun tamam..ya bu çocuklar mikroba alışacaklar bu dünyanın varlıkları,nereye kadar koruyacaz.bırak erkenden alışsın herşeye benimkiler 10 aylık oldular saf su kullanıyorum ne hasta oldular ne bişey..tabi içine sinerse yok olmazzz diyosan ARZUM MARKA STERİLİZATÖR VAR HEM BUHARINDA SEBZE PİŞİRİRSİN HEMDE YUMURTA KAYNATIRSIN..AMA BOŞUNA ALIRSIN ONCA PARA SADECE 9-10 AY KULLANIRSIN OKADAR YAZIK

ben weewell marka sterilizatör kullanıyorum.tavsiye ederim, çok memnunum.kaynatma işi tam bir eziyetti,iyi ki sterilizatör almışız diyoruz,çok kısa sürede ve çok az miktarda suyla bebişimizin biberonlarını steril hale getiriyoruz.

ben sterilizator gerekli diyenlerdenim,kizim 11 aylik daha 1 ay once sterilize etmeyi biraktim biberonlarini. Onu da sterilizatorumuzun dibi asindigi icin yaptim,yoksa daha da kullanirdim.Bu 10 ay icinde kullandigimiz ve dibi bozulan,kullanilmaz hale gelen 3.sterilizator.Ilki Arzumdu,2.ve 3.Chiccoydu.Hangisini alirsin bilmem ama arzum ve chicco alma.Kaynatma isi cok eziyetli,e biberonlara da sut koyuyorsun ve bu sicaklarda bakteriler cok uruyor,sut icin kullanilacak biberonlarin da steril olmasi sart oluyor.Bebeklerimiz miktoba alissin elbet ama bakterilerden de korumamiz lazim.

Tek tavsiyem Arzumdan uzak dur.
Paslanmaz çelik hazne diyolarya iki kez değişti halende pas yapmaya devam ediyor.

bizde biberonlarını bir iki kere kaynatırken unutup erittiğimiz aiçin weewelin aldık çok memnunum çok pratik kaynatmaya hiç gerek yok

Back