Bebek Beslenmesi sterilizasyon cihazları çok mu gerekli??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
selamlar,

2 aylık bir bebeğim var ve anne sütü ve takviye olarak mama ile devam ediyoruz. Biberonları steril etmek için suyu kaynatıp sonra biberonları içine atıyorum. Ama nedense içime sinmiyor pek. Sizce sterilizasyon cihazları çok gerekli birşey midir? :2:

kaynatmak da aynı işlevi görüyor ama zahmetli işte kaynat kurut vs. benim sterizilasyon cihazım aldığım en çk işe yarayan ürün oldu benim için ahayat kurtarıcı nitelikte :) çünkü bebeklerim ikiz ve hep sütümü sağarak besledim göğüs pompası aparatları biberonlar, biberon emzikleri ve yalancı emzikler mama kaşıkları tabakları vs. hepsini sterilize ediyorum ben kurutuculu olanlardan aldım eğer alacaksan kurutuculu olanları tercih et derim çok çok rahat.

arkadaşlar, görüş ve tavsiyeleriniz içn teşekkürler. Bu siteden bir arkadaştan wewell marka aldım, çooook memnunum. Bunca zaman kaynat kaynat boşuna yorulmuşum. :35:

Back