Stephen Hawking: "Uzaylıların işgaline hazır olun"

Hawking'in istila sözüne aykırı bir görüntü var herkesin bildiği, 2013 yılında Rusya'daki göktaşını parçalayan UFO, ayrıca biraz evvel öğrendim, bu haber İngilizce orjinalinde biraz daha farklıymış, orjinali olsa belki farklı yorumlar çıkabilir.

Vayy müdürüm bu ne çok ilginç

O Göktaşı bir futbol sahası büyüklüğünde, olay 2013'te oluyor, UFO ki UFO olduğu kesinleşti, Göktaşı Dünya'ya zarar vermesin diye parçalıyor.
Evrende yalnız değiliz
Öyle deme hala uzaylılar olduğuna inananlardanmısın hiç yakıştıramadım sana

Fire in the sky filminin yapılmasına sebep olan Travis Walton'ın hikayesini okuyun.

Bu gece fazlaca Öteki Gündem Dünya Dışı Varlıklar seyrettimçok fazla bilgi sağlığa zarar, Şekil 2 ben

Eskiden inanıyordum uzaylıların geldiğine. Artık fenomenleşmiş bir efsane olduğunu düşünmüyorum uzaylı hikayelerinin. Gökyüzü sürekli izleniyor. Olsa çıkardı ortaya. gördüğümüz şeyler çeşitli uzay cisimleri bence.

%100 emin olmasam da katılıyorum. Ben Kuranı baz alırım. Buna göre insandan daha üstün bir ırk olduğuna ikna olmuyorum. Uzaylılar varsa da bizleri işgal edecek kadar ileri bir teknolojiye sahip olduklarına inanmıyorum. Yanlışım varsa Allah affetsin.

Yıllardan beridir filmlerle, sahte uzaylılar tarafından kaçırılma hikayeleriyle bilinçaltlarına böyle bir gerçeklik varmış gibi işlediler. Şimdi meyvesini toplayacaklar.

Sahte uzaylı istilası projesi ve fema toplama kamplarını bir araştırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Ben uzaylıların olduguna inanıyorum ama gelişmemiş canlılar olduguna inanıyorum. Tek hucreliler gibi, mikroorganizma gibi falan.
Ama ufolara inanmıyorum.

"Yolda bir solucan var, yanından geçip gidiyorsun. Solucan senin kendini akıllı olarak değerlendirdiğini biliyor mu? Solucan, senin aklın hakkında herhangi bir fikre sahip değil. Çünkü sen, solucandan çok daha akıllısın. Bu sebeple de, solucan, kendisinden daha akıllı bir şeyin yanından geçtiğinin farkında değil. Bu da beni ayni konseptte düşünmeye itiyor - acaba bizim yanımızdan da üstün varlıklar geçip gidiyor olabilir mi diye. Belki de onlar da bizimle ilgilenmiyor,çünkü biz onlara göre iletişime geçmeyi düşünmek için çok aptalız. Solucanın yanına gidip "of, acaba solucan şu anda ne düşünüyordur" demezsin. Böyle bir şey aklına bile gelmez! Sonuç olarak, uzaylıların bizi neden hala ziyaret etmediğine dair en iyi kanıt; onların aslında bizi izlediği ve dünyada zeki bir yasam olmadığına karar vermeleridir." Neil deGrass Tyson

Ufo diye bize yutturulan şeylerin gelişmiş ülkelerin insansız hava araçları
ne ufosu Allah aşkına
Yıllardır uyutulduk yok ufoymuş yok uzaylıymış
Ben Stephan amcamızın Ufo uzay safsatasına değilde 3.Dünya savaşı çıkartıp Dünya'nın sonunu getirecekler artık diye korkuyorum
Sanırım Kıyamet adım adım yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…