canım okuduysan konu farklı ama.. yani içerik farklı. bunda uzaylılardan bahsediyor
canım okuduysan konu farklı ama.. yani içerik farklı. bunda uzaylılardan bahsediyor
Olleeey be sonunda insanoğlu olarak birbirimizi yemekten başka bir uğraşımız olacak
Yok bizi yemeye gelmeyeceklerevet bizzat başkaları tarafından yenileceğizçıtır çıtır nugget mode on
Yok bizi yemeye gelmeyecekler
Uzaylıların varlığına inanıyorum, şimdi birşey diyeceğim ama tırsılmasınyok ben uzaylı değilim, öyle birşey değil
Kabe'de yaşanan son olaydan saatler önce sabaha karşı balkonda otururken eşim UFO gördü, epey büyük ve parlak olduğunu söylüyor, hatta inanılmayabilir ama birşey olacak dedi, seslendim hatta bir geri dönün beni de alın, en son gelişinizin üstünden kaç yıl geçti diye gırgıra vurdum, daha önce de ben gördüğümden adama inandım fakat birşey olacak demesine kulak asmadım ki sabah Kabe'deki faciayı duyup şok oldum.
Espri bir yana da görünenler UFO mu nedir bilemiyorum fakat insanlığı yok etmek için değilde uyarmak için geldiklerini düşünüyorum, tarihte görünen ilk Ufo'dan bu yana gelmeleriyle bağlantılı ne gibi büyük olaylar yaşandı Kafayı yorup araştırmadım lakin ben gördüğümde 1999 yazıydı, eşim Kabe haberi öncesi gördü.
Amaçları istila etmek veya insanlığı yok etmek olsaydı, teknoloji olarak bizden ileride oldukları su götürmez bir gerçek zira ben sesten hızlı uçan savaş uçakları ve radara yakalanmadan hayalet Uçaklar dışında hayatımda böyle hızlı hareket eden başka bir uçan cisim görmedim, sabit bir şekilde havada istedikleri kadar asılı kalıp saliselik bir zamanda yok olabiliyorlar.
Evet, eşim görüpte Mune birşey olacak dediğinde inanmayan ben, sabah Kabe haberini dinleyince aynen senin gibi oldum.
Abla çamaşır asmaya çıktım şimdi havaya bakıp durdum tırstım vallahi.Evet, eşim görüpte Mune birşey olacak dediğinde inanmayan ben, sabah Kabe haberini dinleyince aynen senin gibi oldum.
Bunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir, Âlemler birçok insan Tarafından farklı yorumlanmakla birlikte çoğu bilim adamlarınca da ortak paydada buluşulmuştur, Uzaylılar ve matmazel'in Hawking'le ilgili açtığı Kara Delik konusu birbiriyle bağlantılı aslında.Abla çamaşır asmaya çıktım şimdi havaya bakıp durdum tırstım vallahi.
Marsta tuzlu su bulunduğuna göre neden olmasın diyorum.
Peki buradan değil de zaman bulunca özelden yazsan olmaz mı?Bunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir, Âlemler birçok insan Tarafından farklı yorumlanmakla birlikte çoğu bilim adamlarınca da ortak paydada buluşulmuştur, Uzaylılar ve matmazel'in Hawking'le ilgili açtığı Kara Delik konusu birbiriyle bağlantılı aslında.
Birçok şeye girmek gerekir herbirini açıklamak için o zaman burada devreler yanar
Birde dediğim gibi işin içinde dini ögelerde olması gerekecek, hassas konu hem yasak hem tepki çekebilir.
Tamam zaman bulunca yazayım sanaPeki buradan değil de zaman bulunca özelden yazsan olmaz mı?