Step aleti almayı düşünüyorum

durna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
72
0
selam arkadaslar bi sorum olacak size step aleti almak istiyorum ama faydası olurmu yağ yakımına etkisi olurmu step aletinin hiç bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadslarımız varsa lütfen acil cewap şimdiden tesekkur edıyorum :18:

ilk yorum benden gelsin o zaman alıntıdır '' Bacak ve kalçalardaki fazla yağların atılması için ideal bir spor olan step, aynı zamanda selülitlerinizden de kurtulmanız için de uygun bir spordur.'' yazıyordu bi baska yerde.bana da lazım o zaman

bunu gördüm nette güzel bişeye benziyor...

alıntıdır ''Ben bu ürünü kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Tüm baldır, kalçaları topluyor, selilütü azaltıyor. Yapması da çok keyifli. Ancak dediği gibi lateks ipleri sağlam değil, 6 ay zor kullandım. Dış kısmı pul pul olup döküldü ve ip koptu. Fiyatıda 90-120 lira arasında, eğer ki kampanya, promosyon yoksa.'' denemek lazım belki de fiyatı da normalmiş.

bnde bir ara kullandım bu aletten günde yarım saat kullandım ve gerçekten ayda 5 6 kilo verdiğimi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…