- 13 Ocak 2020
- 45.164
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.166
- 598
- 33
Evet halaBuralardamısın Merve?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet halaBuralardamısın Merve?
Gebelik iptali nedir yahu. Bide ukala ukala cevap veriyorEvet hala![]()
Ya ben inceden düşncelerimi paylaşıp çıktım çok sıkıntılı konu. Her türlü insan var boşver.Gebelik iptali nedir yahu. Bide ukala ukala cevap veriyor![]()
Kukuruşkusu sızlasın....Ya ben inceden düşncelerimi paylaşıp çıktım çok sıkıntılı konu. Her türlü insan var boşver.![]()
Şifa olsun tarcın yapabilir böyle biraz.Bugün ilk kez yaptım ve yedim. Kahvaltıdan 2 saat sonra falandı. İnanılmaz boğazım yandı nedense, yutkunurken yaktı geçti resmen![]()
corekotunu ogutmeden kiysak olmazmikiBi arkadaştan öğrenip bende yaptım bu kürü. O da ilk ayda hamile kalmıştı. Bende yaptığım ilk ay hamile kaldım. Sonra başka bi arkadaşa önerdim o da hamile kaldı ama kimyasal oldu. Pıhtılaşma sorunu mu ne varmış. Sonraki ay tekrar denedi kan sulandırıcı içip sağlıklı hamilelik geçirdi çok şükür. Benim için mucizevi bi kürdür ☺ İnşallah deneyen herkeste işe yarar
Ya ben koydum valla bana olur gibi geldi.corekotunu ogutmeden kiysak olmazmiki
yani。。。 dimi icerik ayni sonuctaYa ben koydum valla bana olur gibi geldi.![]()
Bence de.yani。。。 dimi icerik ayni sonucta![]()
Ogutmeden koyuyorsan dahi ağzında çiğne iyice canım :)Ya ben koydum valla bana olur gibi geldi.![]()
Bir kısmını çiğnemeye çalıştım.Ogutmeden koyuyorsan dahi ağzında çiğne iyice canım :)
Olmuyor maalesefcorekotunu ogutmeden kiysak olmazmiki
Hic mi olmazOlmuyor maalesef
Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemekHic mi olmaz![]()
Icerigindeki maddeler aciga cikmasi lazim canim ya cok cigneyeceksin.Hic mi olmaz![]()
Dur bakalım ciğniyom ben şimdi ben de böyle deneyeyim.Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemek