- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
İşte o ufak yaptığın kaçamakları yapmaEvet sıkmam lazım az daha
Ben bi kere yapmamıştım ya
Mezun olurken bi hafta
Sende öyle dene
Bi hafta sık bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o ufak yaptığın kaçamakları yapmaEvet sıkmam lazım az daha
Olmadı z.yagi ile omlet yap baharatlı falan bikmazsin öyleSabah iştahım erken saatte olmuyo o yüzden
Yulafla süt çok lezzetli gelio
İçine doğal bal da katıyorum
Tadı öyle güzel ki
Kahvaltıyı yapıp çıkmaktan başka çare de yok
Bi ara bıkmıştım yumurtadan
Döneyim tekrar
Evet çok işe yaramışti sende:) ben var ya herkese şöyle yap böyle yap diyorum ama kendim yapmıyorum :))İşte o ufak yaptığın kaçamakları yapma
Ben bi kere yapmamıştım ya
Mezun olurken bi hafta
Sende öyle dene
Bi hafta sık bakalım
Doğru dionOlmadı z.yagi ile omlet yap baharatlı falan bikmazsin öyle
İşte sımsıkı eminim olurEvet çok işe yaramışti sende:) ben var ya herkese şöyle yap böyle yap diyorum ama kendim yapmıyorum :))
Öyle yapayım tamam
Bu akşam son kez cozutayım annemle:))İşte sımsıkı eminim olur
Açlıktan harap bitap düşücen artık bi hafta :))
Dile kolayyy
Günaydın kankirellam
Ahahaha bende Çavdarlı ekmek yedimOgle 2 tane kizarmis cavdar ekmegi uzerine krem peynir, 1 haslanmis yumurta, sutlu filtre kahve. Toplam 3 dilim ekmek yemis oldum sabahtan beri, fazla oldu. 2-3 gun ekmek yememeye calisicam. Ekmege bir duskunlugum yok aslinda ama diyet moduna girince yiyesim geliyor :)
Temem:)))Bu akşam son kez cozutayım annemle:))
Aç kalmaya gerek yok yav. Çorba ve yoğurda dayanırım artık.
Dur bismillah yaaGünaydın fıstıklar :)) Yataktayım kalkacağım insallah ne yapsam ki bilemedim. Haftasonu iyi kahvaltı yaparız artık diyet modunda değilim almayayım az az veririm diyorum ama cidden yavaş gidiyor tartımı da kırmak istiyorum yok anam 10 kat kıyafetle tartılıyorum aynı soyunup tartılıyorum aynı hiç sağlıklı sonuçlar elde edemiyorum Tartıma göre vermemiş görünsem de veriyorum kıyafetlerimden anlıyorum bir de en kalın yerimden (simit) ölçüm yapıyorum arada tatil dönüşünden bugüne 7-8 cm inceldim. Spor yapabilsem iyi olacak ama yok yapamam ya devam ettiremiyorum zaten gun içinde cok yoruluyorum.
simla0 bu mesajı beğenip kaçmışsınsimla0 yok ben seni biraz dövücem
Olmuyo böyle
Takımına biraz daha katılll
Yorum yap
Motive ollll
Cumaya eksi gell
Cidden kızıyorum
Topiğine bir selam vereyim dedim canım simla0 gelsin ona spor cezası verelim :):)simla0 bu mesajı beğenip kaçmışsın
Var mı böyle bişey
“Görmedim”DİE sallama kız
Kanguru_ esperenzaa Ndymk Zipzip- fattylamb94
Vurun simlaya
AleykümselamTopiğine bir selam vereyim dedim canım simla0 gelsin ona spor cezası verelim :):)
Ya bizim msjlarida begenir cvp vermezsesimla0 bu mesajı beğenip kaçmışsın
Var mı böyle bişey
“Görmedim”DİE sallama kız
Kanguru_ esperenzaa Ndymk Zipzip- fattylamb94
Vurun simlaya
Cevap verene kadar yazarızYa bizim msjlarida begenir cvp vermezse
Hele bi daha cevap vermesinCevap verene kadar yazarız