Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım benimmmliliyaa günaydınnn
günaydın canım benimmm
Yok canım ekmek gerçekten kilo aldırıyor inüsülüne etki yapıyor kısa zamanda geri acıkıyorsun Ama biz ekmekçi bir toplumuz haftada bir dalıyorum karbonhidrata oda ayrıEkmek hiç yok sanırım
Bravo
Diğer takıma mi motive ediyorsun :)simla0 yok ben seni biraz dövücem
Olmuyo böyle
Takımına biraz daha katılll
Yorum yap
Motive ollll
Cumaya eksi gell
Cidden kızıyorum
Bugün güzel bi sayfa açsam
Bu kaçıncı sayfa
Yazıyorum günlüğe
Sora yırtıyorum sayfayı
Beğenmeyince
Ayy kesin öyle olucakEvde bişey kalmamış. Kahvaltıda 2 h.yumurta, bir de suzme peynir yedim. Siyah çay ile.
Bugün annem bende kalmaya gelecek. Kesin cozutacam akşam
Ya ben oradan mezunum yaDiğer takıma mi motive ediyorsun :)
8-16 diye bir beslenme var, aslında süper. Sabah kahvaltıdan 8 saat sonra yemek. Taa sabaha kadar bişey yok yine . Arada kahve soda su falan.Eşim kahvaltı hazırlıyo
İki öğün yapmayı planlıyorum bugün
Evet çok mantıklı ama ben çalıştığım için yapamam8-16 diye bir beslenme var, aslında süper. Sabah kahvaltıdan 8 saat sonra yemek. Taa sabaha kadar bişey yok yine . Arada kahve soda su falan.
Dün aç yattigim için sabah da çok açtım. bugün yine 54 kiloydum vücut korumaya mi aldi kendini yaaaAyy kesin öyle olucak
Keşke kahvaltıyı biraz geç yeseydin
Akşamla kapatırdın
Aa olabilir bende nerdeyse üç ay aynı kıloda kalmıştımDün aç yattigim için sabah da çok açtım. bugün yine 54 kiloydum vücut korumaya mi aldi kendini yaaa
Evet haklısın senin için zor olur.Evet çok mantıklı ama ben çalıştığım için yapamam
Öyle acıkıyorum ki
Evde olsan öğlen yemek ve akşam mantıklı
Evet sıkmam lazım az dahaAa olabilir bende nerdeyse üç ay aynı kıloda kalmıştım
Ama sımsıkı yaparsan
Koruma falan kalmaz
Sabah iştahım erken saatte olmuyo o yüzdenEvet haklısın senin için zor olur.
Ben senin kahvaltılarıni beğenmiyorum ama. Yulaf chia falan nedir ya. Haşlanmış yumurta ye dedim kaç kez. Hem besleyici hem tok tutar. 2 hatta 3 tane ye.