Geçmiş olsun canım. Günaydın kızlar hepinizekaptan ben haftasonu buraya giremiyorum.. girmiyorum çünkü ev işlerim kızım öncelikte. işyerinde giriyorum sadece.. pzt salı izindeydim..
kızıma baktim misafir agirladim çok yorucu geçti ..
derken benim kızım hastalandi... temiz havaya kandim ... güneşli mis gibi parka götürdüm sonra hastalandibu seferde bende hasta olmuşum... bogazlarim aciyor. yemek yerken biçak gibi oluyor bogazima.
yani kusuruma bakmayin haftasonu giremeyecegime bildirmek istiyorum lütfen beni listeden çikarmayin:)
teşekkür ederimNe güzel canım ne mutlu sana masallah:)
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Günaydın kızlar hepinize
Aynen :)))Kanmamalıyım :))
Sen 52'yi görmüşsün ne güzel yaAynen :)))
HoşgeldinGunaydin herkese :) 5 aylik bir aradan sonra diyete basliyorum. Yazin yaklasik 4 kilo aldim. Toplam 10 kg vermek istiyorum. 32 yasindayim, boyum 166 civari. En son gecen hafta tartildim 63.5 civarlarindaydim. Tarti gunleri carsamba sanirim. Ara tarti gunu falan da yapiyor musunuz?
Hoşgeldin:) evet Çarşamba günü. Ara tartı günü yok. yine çok almamışsın. Verirsin hemencecik.Gunaydin herkese :) 5 aylik bir aradan sonra diyete basliyorum. Yazin yaklasik 4 kilo aldim. Toplam 10 kg vermek istiyorum. 32 yasindayim, boyum 166 civari. En son gecen hafta tartildim 63.5 civarlarindaydim. Tarti gunleri carsamba sanirim. Ara tarti gunu falan da yapiyor musunuz?
Hoşgeldin! Benzer tablo ben de yazın 4-5 kilo aldım bir de vermek istediğim kilolar vardi zaten etti 10 yarısı gitti bakalım.Gunaydin herkese :) 5 aylik bir aradan sonra diyete basliyorum. Yazin yaklasik 4 kilo aldim. Toplam 10 kg vermek istiyorum. 32 yasindayim, boyum 166 civari. En son gecen hafta tartildim 63.5 civarlarindaydim. Tarti gunleri carsamba sanirim. Ara tarti gunu falan da yapiyor musunuz?
Bence fazla enerji kaybediyorsun o yüzden muhtemelen yiyorsundur o kadar şeye koşturuyorsun baksana maaşallah. Gerçi bende de durum farkli değil.ben beslenme düzenimi değiştirmiş de degilim...
menüm
dün annemlerdeyim..evet bi hafta giremedim..
nedeni
kayınpederim ameliyst oldu evime kahvalti ve yemege çagirdim.. öle koşturmaca.. düşün.. hiç oturamadim yahu..
bulaşığı yemeği Kızımı eşimi hepsi üst üste geldi..
ama bunlari yaptığım için çok mutluyum:)
sonra ertesi gün annemlerdeydim
gerçekten güçlü bir kadin olduğumu hissediyorum...
çalışan bir kadin... ev işlerinie koşmak... kızımla ilgilenmek.. elinden geldiği sürece herşeye yapmak...
bi zayıflayamadığım kaldi
Limon falan geç bunları sağlıklı olmaz porsiyonları küçült abur cuburdan uzar dur ya da bir diyetisyene git en iyisi. Ona uymaya calış.fazla gösterdi 90,6 emin degilim...
haşlanmiş limonla zayiflamayi düşünüyorum.
Liste neden kapalı bende geleydim bi iki taktik alırdım**Liste alımlara kapalıdır
**günde en az 5 mesaj yazmayan ve 2 Çarşamba üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkarılır
liliyaa 32 1.63 53.30 53.60 53.40 @spoiler 30 1.80 84.40 84.60 Z Zeynepaltug 23 1.65 62.05 61.00 59.85 @Meva_meva 33 1.70 90.60 90.50 ceyef 38 1.69 72.20 72.00 71.30 Z Zeynepaltug 32 1.65 70.60 70.20 @orkidekaramel 29 1.65 89.60 89.80 liliyaa 33 1.63 60.50 61.90 61.70 @The Woman 33 1.68 64.80 64.10
[td]üye adı [/td]
[td]yaş[/td]
[td]Boy[/td]
[td]26 eylül[/td]
[td]3 ekim [/td]
[td]10 ekim [/td]
[td]17 ekim [/td]
[td]24 ekim [/td]
[/tr]
[tr
[td] @ekim2009 [/td]
[td]38[/td]
[td]1.66[/td]
[td]81.20 [/td]
[td]80.70 [/td]
[td]80.70 [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr]
Taktik falan yok adı üstünde esnek gurup :))Liste neden kapalı bende geleydim bi iki taktik alırdım
O kadar esnek diorsunzTaktik falan yok adı üstünde esnek gurup :))
Boğazını tutacan o kadar :))O kadar esnek diorsunzkimse nasıl kilo verdginide mi söylemiyor
Tutuyom gibi ama bu ara durdu bnmde kilo vermem takıldım kaldım 88deBoğazını tutacan o kadar :))
Hoşgeldin
Hoşgeldin:) evet Çarşamba günü. Ara tartı günü yok. yine çok almamışsın. Verirsin hemencecik.
Hoşgeldin! Benzer tablo ben de yazın 4-5 kilo aldım bir de vermek istediğim kilolar vardi zaten etti 10 yarısı gitti bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?