Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam vermeden gitmek yok cıss:)) ama kararlı ol salma sakın önceki gibi.Hos bulduk tesekkurler
Hos bulduk canim :) bu defa vermeden tatile gitmemeye karar verdim, yilbasina kadar tatil yok :))
Hos bulduk. En kisa zamanda kurtuluruz umarim fazlaliklardan :)
Yenisini al bence, gerekli sonuçta her zaman da kullanacaksin araya gitmez.64.3 şu tartı işine çözüm bulmam lazım uff her seferinde farklı çıkarıyor ya da aynı sabitliyor kendini bir rakama. Tekrar da almak istemiyorum napsam ki.
sırO kadar esnek diorsunz kimse nasıl kilo verdginide mi söylemiyor
Çok güzel :)Kahvalti 1 haslanmis yumurta, ezine peyniri, 5-6 zeytin, sutlu filtre kahve. Ofise semizotu getirdim, oglen yogurtla onu yemeyi planliyorum.
Türkiye de var evimde iyi bitane, burda da cok kalmayacağız 3. yü almak istemiyorum :)) Gerçi anlıyorum alıp verdiğimiYenisini al bence, gerekli sonuçta her zaman da kullanacaksin araya gitmez.
Keşke ben de Tefal marka alabilsem.
Spor iyidir ama düzen istiyor devam ettiremeyince daha hızlı alıyorsun sankiGaza gelip spora yazildim su an kizlar :) internetten odememi yaptim. Haftada birkac gun grup derslerine katilicam dans, pilates falan. Sporu hic sevmedigim icin simdilik haftada birkac gunle baslicam, maksat biraz hareket olsun, belki zamanla sever ve daha sık giderim :) aranizda spora giden var mi
teşekkür ederimBence fazla enerji kaybediyorsun o yüzden muhtemelen yiyorsundur o kadar şeye koşturuyorsun baksana maaşallah. Gerçi bende de durum farkli değil.
çok iyi yapmışsın :)Gaza gelip spora yazildim su an kizlar :) internetten odememi yaptim. Haftada birkac gun grup derslerine katilicam dans, pilates falan. Sporu hic sevmedigim icin simdilik haftada birkac gunle baslicam, maksat biraz hareket olsun, belki zamanla sever ve daha sık giderim :) aranizda spora giden var mi
Aksatmamaya çalışırsanız olur :)Liste neden kapalı bende geleydim bi iki taktik alırdım
GüzellllÖğlen zyagli pırasa ve yoğurt
1 yeşil elma, 1 ceviz
İlk günüOglen 1 kirmizi elma ve birkac findik yedim. Birkac kupa kahve ictim. Simdi semizotu yikicam, yogurtla yicem. 6 gibi spora gidicem, gfx diye bir grup dersinin baslangic seviyesine katilicam. Icerigini tam bilmiyorum, tum vucudu calistiran bir egzersizmis. Spor sonrasi ne yerim bilmiyorum. Ilk gunu az kaloriyle atlaticam umarim :)
Oglen 1 kirmizi elma ve birkac findik yedim. Birkac kupa kahve ictim. Simdi semizotu yikicam, yogurtla yicem. 6 gibi spora gidicem, gfx diye bir grup dersinin baslangic seviyesine katilicam. Icerigini tam bilmiyorum, tum vucudu calistiran bir egzersizmis. Spor sonrasi ne yerim bilmiyorum. Ilk gunu az kaloriyle atlaticam umarim :)
Taktik falan yok adı üstünde esnek gurup :))
tenk yu balım :)) sen naptınGüzellll
Aynen :)))Boğazını tutacan o kadar :))