- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
@Meva_meva bugün aktif olmana rağmen bildirim yapmadın
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The Woman
Yarın kesinlikle bildirmen gerekiyor
Keşke aç karnına eczanede vb halledebilseydin
Ben şimdi yarın senin kilonu yazdığım zaman Çarşamba gününü göremicez
@orkidekaramel bozuk olduğuna bakma
Yine de kg bildirim lazım
Soyunmadan olurduEczane de nasıl soyunup tartılıyım :)) Aldım pil şimdi tok karnına olmaz sabah bildiririm ben :)
Tamam canım sen bugün yap listeni beni yazma bu seferlik.Soyunmadan olurdu
Bu seferlik de böyle olurdu
Yarın geçmiş olucak ama
Listeye Çarşamba günlerini yazdım ben
Yalan olur
İçime sşnmiyo
Tamam canım sen bugün yap listeni beni yazma bu seferlik.
Evet bilgi notu düş benim için Perşembe bildirmiştir aynı hatanın tekrarı durumunda listeye alınmayacaktır de.
O zaman yarın sabahkini Çarşamba olarak yazıyım
Parantez içinde belirtirim
Sen kızdın mı banaEvet bilgi notu düş benim için Perşembe bildirmiştir aynı hatanın tekrarı durumunda listeye alınmayacaktır de.
Kızdım evet çok fena intikam alacağım kilo vereceğim çöp gibi olacağım sen de hamile olup tombiş tombiş olursun inşallah :)))))Sen kızdın mı bana
Ben şakasına takıldım
Not derken, gün olarak perşembe olduğunu belli etmek adına...
Ödümü patlattın ya :))Kızdım evet çok fena intikam alacağım kilo vereceğim çöp gibi olacağım sen de hamile olup tombiş tombiş olursun inşallah :)))))
Kullanmıştım ben 2.yi yaparken :)) Aslında adet döngün normalse pek de gerek olmuyor. Tahmini yunurtlama günün yaklaşırken yapmaya başlıyorsun en koyu olduğu zamandan 24-48 saat sonra yumurtlama oluyor.Ödümü patlattın ya :))
Al al
Zapzayıf ol
Bende şişko ve hamile olayım
Sen ovulasyon testi kullanmayı bilio musun
Aldım bugün ama iyice çözmem lazım
Denk getiremiyorum
Benim çok düzgünde n’oluyo :) tövbe tövbe :)Kullanmıştım ben 2.yi yaparken :)) Aslında adet döngün normalse pek de gerek olmuyor. Tahmini yunurtlama günün yaklaşırken yapmaya başlıyorsun en koyu olduğu zamandan 24-48 saat sonra yumurtlama oluyor.
Güzel bence :)sabah kahvaltim teremyag ve nutella yedim azcik 1 bardak cay aksam adana kebap yedim baska birsey yiyemedim istah kesildi yemeye yemeye bugunluk yediklerim bunlar
tesekkur ederim delirmeceGüzel bence :)
Afiyet olsun
tesekkur ederim delirmece
Kaç günde bir oluyorsun 28-30 günde bir oluyorsan 11. 12. günden yapmaya başlayabilirsin kolaylaştığını da anlarsin böylelikle. Ben gülen suratlardan almıştım diğerini anlamak zor emin olamıyorum diye.Benim çok düzgünde n’oluyo :) tövbe tövbe :)
Sence yumurtlama gününden önce yapmıyım mı biraz
Kaliteli olması için
HoşgeldinKalktıııııııı