Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir benimki de kafayi yedi iyice her çıkışımda farklı çıkartıyordu cok hassas bir tartı degil yuvarlıyor hep aşağısına yukarısınagünaydin
benim tartim bozuk galiba fazla çikiyor.. emin degilim gün boyunca koşturmaca içindeyim...
KalktııııııııCascade_ banin kalktı galiba ?
HoşbuldukkkkkkkkkHoş geldinnn
oh iyi iyi :))Kalktıııııııı
gecen carsamba 61.00 dim bugunse 59.850 ciktimCanım eskiyi de yaz da farkı görelim.
Tebrikler çok iyi :)
HoşbuldukkkCascade_ hosgeldin şükür kavusturana
HoşbuldukkkHoşgelmişsin
Bilgisayarim bozuldu nete giremiyorum kilo bildirimim geçen hafta 80.7 bu hafta 80.2
:)))Kızlar nerdesiniz? Gui gitti sesiniz soluğunuz kesildi :)) Gizli gizli kilo mu veriyorsunuz yoksa? Günaydın herkese bu arada.
Yazamamak kötü bi durum oluyo sorma :)Guiii bu mesajı okuyorsun sen şimdi :) yazmaz kiii yazamaz kiii
İyi iyiGunaydin
53.4
Kilo korumaya çalışıyorum zaten. Ama 52 olsam hatta 51 hiç fena olmaz.
KıZ sen beni seviyo gibisinHoş geldinnn
@The Woman yarın bildiricen dimi?Tartımın pili bitmiş ohh iyi oldu :)) Yarın bildireceğim kilomu. liliyaa boyun kaç yaş çok iyi canım koru yeter bundan sonra.
Olsungünaydin
benim tartim bozuk galiba fazla çikiyor.. emin degilim gün boyunca koşturmaca içindeyim...
Güzellllgunaydin kilom 59.850
GüzelllBilgisayarim bozuldu nete giremiyorum kilo bildirimim geçen hafta 80.7 bu hafta 80.2