Olsun zayıfsın zaten acelen yok :)Günaydın nasılsınız :)
53.6
Geçen haftaya göre 300 Gr fazla
OlsunGünaydın tartıldım kilo verimi 200 gramcık onuda saymasak olur 500 gram altını saymıyorumbu haftaya sıkı giriyorum karar verdim;72.0 an itibariyle kilom,büğün kahvaltı Yok 10 da doktor randevusu aç gidicem bugün biraz karışacak hepinize güzel sabahlar
GüzelllGeçen hafta 90.6
Bugün 90.5
1 haftada 100 gr araya haftasonu gezisi de girince iyi bir sonuç bence :)
bugün kilo bildirim zamani..
ben aldim herade yada ödemim sis...
89,8 kilo.hergün tartıya çikip duruyorum:/
EvetttGeçen hafta pek iç açıcı olmadı sanırım kimseye :)
Bu hafta daha sıkı asilalim
günaydın kızlaarrr
70,2
Güzelllgunaydin kizlar ben de 1 kilo vermisim 61.00 ciktim
İyi tebrikleruyuya kalmışım yine :)
geçen hafta 81.2
bu hafta 80.7
Günaydın :)Günaydın kızlar
@orkidekaramelspoiler liliyaa
Ve ben artı geldiğimiz için
Bize
Geri kalan tüm arkadaşlar için deve
Alkış
Günaydın :)
payımıza düşeni alırız napalim :)
hayir canim hic birsey yemedimGüzelmiş
Akşam bişey yedin mi
Bu mesajdan sora
Günaydın zencefil kaynat içArkadaşlar günaydın iştahım Yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ufak bir miğde agrısı zaten problemli miğdem sinyal kahve içme diyor bana sinyal veriyor hepinize güzel sabahlar herşeyden öte sağlıkla kalın
Birden gider kilo bazen bana da öyle oluyor 3-5 gün nerdeyse ayni çıkıyorum sonra bakıyorum 500gr birden gitmiş.kaloriler çok karışık takip ediyorum ama not tutma özelliğim yok bende..
elimden geleni yapıyorum bu aralar hem iş hem okul hem ev çocuk koca.. bi sürü iş...
4 yıllıığımı tamamlama aşamasindayim... bitirip uzman olmaya kafama koydum şu an memurum... üst düzey memur olmak istiyorum. gözüm yüksekte mi bilemiyorum ...
bi yanda okulu bitirme için ders çalışıyorum bi yanim iş...ev gelincede yemek bulaşık çocuk... bi sürü...
kilo da gitmiyor ayni 90 88 gibi bünyem mi dıurdu ya
Afiyet olsın dostumGünaydın. Her zamanki kahvaltımi yaptım. Herkese güzel bir gün olsun.
GünaydınnnGünaydın henüz kahvalti saatim gelmedi ama acıktımtost yemeyi planlıyorum sögüş zeytin yeter
bende gitmesi lazim haftada bi kilo vermek ideal.Birden gider kilo bazen bana da öyle oluyor 3-5 gün nerdeyse ayni çıkıyorum sonra bakıyorum 500gr birden gitmiş.
kahvaltı saatiniz geçti niye bekliyorsun ki..Günaydın henüz kahvalti saatim gelmedi ama acıktımtost yemeyi planlıyorum sögüş zeytin yeter
Yurt dışındayım şu an canim saatim geriden geliyor :)) benim diyet oyle belli saati var öncesinde yemiyorum. 11-19.00 arası yiyorum. Tostu ben beyaz peynir ve domatesle yapıyorum, esmer ekmek zaten her şartta o 2 diljl ekmeği yiyorum, farklılık olsun diye insan sıkılıyor.kahvaltı saatiniz geçti niye bekliyorsun ki..
tost yapma..
omletyap yada yumurta haşla domates zeytin peynir koy gerekirse biber.. ekmek yeme bence. en ideal kahvaltı budur.
1 kilo fazla biraz eğer ilk hafta değilse.bende gitmesi lazim haftada bi kilo vermek ideal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?