Harikasın gercekten. Diyet irade işi.Teşekkür ederim canımAma cidden kuralı hiç bozmadım ağzıma bir lokma bir şey almadım yeme saatlerim dışında.
Ağzının tadını biliyorsun :))Sabah
3 h. yumurta :)))
Zeytin peynir
Domates salatalık
Küçük bir parça yufka ekmeği ile tereyağ ve çok az reçel. Siyah çay.
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 yeşil elma
Haklısın canım. Hedefledigim kiloya ulaşmada gerçekten dirayetliyimdir ancak o kiloya ulaşınca maalesef yavaş yavaş tekrar alıyorum asıl onu engellemem lazım. Bir plan düşünüyorum o da en azından akşamları hic birsey yememek olacak galiba.Harikasın gercekten. Diyet irade işi.
Akşamları yemeyince inanılmaz işe yarıyor. Dene kesinlikle.Haklısın canım. Hedefledigim kiloya ulaşmada gerçekten dirayetliyimdir ancak o kiloya ulaşınca maalesef yavaş yavaş tekrar alıyorum asıl onu engellemem lazım. Bir plan düşünüyorum o da en azından akşamları hic birsey yememek olacak galiba.
Kızım sağolsun yemiyor yediriyor:))Ağzının tadını biliyorsun :))
Bende de 2 tane var onlardan iyi biliyorum :))Kızım sağolsun yemiyor yediriyor:))
Sen de epey dikkat ediyorsun maasallah. Ben sabah omletle, peynir, zeytin cok az da helva yedim.2 dilime yakın ekmek. Ara öģun yoğurt ve muz. Aksama da 1 dilim ekmekle 1 tabak nohut yemegi yiyecegim günü kapatacagim insallah.benim kahvaltim az peynir zeytin ve 1 bardak cay azoncede makarna ile corba yedim dahada birsey yemeyi dusunmuyorum 1.5 litre su ictim
Keyfine bak kolay gelsinYemek yapıcam
Bu akşam müsait olamam sanırım
Yarın akşam tabloyu güncellicem kızlar
afiyet olsun kilo verebilmek icin dikkat etmek lazim o kilocuklar gidicekSen de epey dikkat ediyorsun maasallah. Ben sabah omletle, peynir, zeytin cok az da helva yedim.2 dilime yakın ekmek. Ara öģun yoğurt ve muz. Aksama da 1 dilim ekmekle 1 tabak nohut yemegi yiyecegim günü kapatacagim insallah.
Gidecek! Gidecek! Gidecek! İstemiyoruz onları insan istenmediği yerde durur mu yaaafiyet olsun kilo verebilmek icin dikkat etmek lazim o kilocuklar gidicek
Gidecek! Gidecek! Gidecek! İstemiyoruz onları insan istenmediği yerde durur mu yaa
Teşekkür ederimmKeyfine bak kolay gelsin
Gayet iyi gidiyosun dostumSabah
3 h. yumurta :)))
Zeytin peynir
Domates salatalık
Küçük bir parça yufka ekmeği ile tereyağ ve çok az reçel. Siyah çay.
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 yeşil elma
Güzelmişbenim kahvaltim az peynir zeytin ve 1 bardak cay azoncede makarna ile corba yedim dahada birsey yemeyi dusunmuyorum 1.5 litre su ictim
Tebrik ederimSelam kızlar size güzel haberlerim var az önce tartıldım ve 64.1 yani 700 gr vermiş bulunuyorum.Bu diyete 65.2 ile bir önceki haftasonu başlamıştım ve 2 hafta dolmadı henüz 11. gün ve toplam 1100 gr sonuçtan gayet memnunum kendi adıma.Diyete daha önce başladığım için ödem vs. degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?