Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendim gülüm :))
Bu arada sendin de mi Livaneliyi yavan buluyorum diyen dün okudum biraz soğudum ya hoşuma gitmemeye başladı kitap etkiledin beni galiba
iyi geceler allah rahatlık versiniyi geceler
kabak çorbasi çok güzel oluyor ya :)
Şu an fırında poğaça var sen yeşil çay diyorsun napsın bu garibim zaten kabak corbası da çok iğrenç olmuştu
rezene çayı iç. bol bol su iç.. sütün artmasi için.. kuru incir ye.. birak hamurişi tatlılari:) bak bende sütüm artsin diye yedim yedim nolur sistimm..Selam kızlar ben akşam kavurmalı yumurta yedim gün içinde muz yedim türk kahvesi içtim sütüm azdı sinirden öğlen yaş pasta yedim
Tabiî canım kıyas edilemez onlarla bitireyim başladım bir kere haklısin.bendim gülüm :))
ben batı klasiklerini(dünya edebiyatının başta gelen yazarlarını) aziz nesini, türk klasiklerini, 3 kemallerin kitaplarını v.s. okuyunca o yüzden yavan geldi livaneli edebi yönü zayıf, boş zamanını hoş geçirmek için okunur (başka seçenek yoksa)
bu benim bakış açım ama herkesin ki farklı kitaptan beklentiyle değişir gülüm bence sen oku yarım bırakma
Çok büyük ümitlerle yapmıştım oysa ki :)) kabuğunu soymuyorsun yeşil oluyor koyu kabaktan ama zor içtim eşim fena değil dedi ama bana uymadı pek.kabak çorbasi çok güzel oluyor ya :)
sanirim malzemelerin eksik olabilir mi..
canım mesajları yeni okudum geçti mi hastalığınGünaydınnn kızlar
ekim2009 haklısın pasta yememeliydim aslında canım çektiği için yedim ama sinirle:)
Antibiyotikten çok iştahımda yok.
Hiç kahvaltı yapmak istemiyorum.
biz sütlüsünü yapıyoruz kabuğunu soyuyoruz.. nette var sogansiz diyo ben soğanlı yaptım daha lezzetli oldu:)Çok büyük ümitlerle yapmıştım oysa ki :)) kabuğunu soymuyorsun yeşil oluyor koyu kabaktan ama zor içtim eşim fena değil dedi ama bana uymadı pek.
göğsün nasıl oldu antibiyotik işe yaramaya başladı mıGünaydınnn kızlar
ekim2009 haklısın pasta yememeliydim aslında canım çektiği için yedim ama sinirle:)
Benim emzirdigim dönem en çok süt yapan yesil mercimekli bulgur pilavı ve yeşil soğandı üstüne çay içtim mi çok iyi oluyordu :)) oyle aklıma geldi paylaşayım dedim belki fikir olur:)Selam kızlar ben akşam kavurmalı yumurta yedim gün içinde muz yedim türk kahvesi içtim sütüm azdı sinirden öğlen yaş pasta yedim
Günaydınnn kızlar
@_ekinoks_ gelde oha yap özledik!Cascade_ cezan bitmedi mi gel gayriii
Teşekkür ederim mevacımSoğuk algınlığı mi?
Cok geçmiş olsun
Evet ben de o şekilde sebze çorbası yapıyorum güzel oluyor :) Yapan kadın o kadar güzel anlatıyordu ki inandım :))biz sütlüsünü yapıyoruz kabuğunu soyuyoruz.. nette var sogansiz diyo ben soğanlı yaptım daha lezzetli oldu:)