• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⭐️⭐️ESNEK ZAYIFLAMA ARKADAŞI ARANIYOR⭐️ ⭐️

Evet canım öyle dediler işe yarar umarım
ben onu 13 yaşındayken ibni sinanın şifalı bitkiler diye kalın bir kitabın da okumuştum lahana yaprağı ısıtılıp ağrıyan yere konuyordu, galiba romatizmaya iyi geliyordu vardır bir hikmeti inşallah şifa olur sana da

Çok güzel hiç karbonhidrat almamışsın dostum bugün :) enerji olur alsaydın biraz
zoruma yedim ilaç içmem gerekiyor diye yoksa akşama kadar yemeden dururdum büyük ihtimal ,zaten arada yemeyi unuttuğum için akşamı ediyorum :))

ben livanelinin leylasını okumuştum değişik yazarların kaleminin gücünü öğrenmeyi kıyaslamayı seviyorum bayadır roman tarzı okumadım ama livaneli tamam iyi okunur ama bana çok yavan geldi, ne olursa olsun okumak iyidir :)
Livaneli şöyle çok kafa yormadan sürükleniyim diyorsan okunur, rahatlamak için daha çok bazen çok derin mevzuları kafam kaldırmıyor fazla enerji tüketiyorum :) Oncesinde Tehlikeli Oyunları okumuştum depresif halimden çıkmam gerek:))

akşamı da yedim
salkımı ,bir avuç büyüklüğün de çekirdeksiz üzüm
4 kaşık yoğurda
2 kaşık yulaf ezmesi
1 t. k . chia
1 ç.k. baharat(zencefil zerdeçal tarçın karışımı)
1 muz doğradım karıştırdım yedim :)

Back