En iyisi vallaKesinlikle ben her zaman mesafeli olmuşumdur iş arkadaşlarıma biraz çekinirler de benden niye bilmiyorum.
Bu arada kızlı erkanlı zumba mı yapıyorsunuz siz :))kakaovanilya
Zumbaliycam seni gel dedi demek kadın :))Kadin erkek ayrimi yok, herkes her grup dersine giriyo ama zumbaya cok nadiren erkek geliyormus, zumba hocasiyla arasinda bir sey var diye geldi adam herhalde :))
Süpersin erkenden,bende erken kalkıyorum hani metabolizma hızlanıyormuş ya o bende geçersiz kanaatimce
Teşekkür ederimGecmis olsun
Afiyet olsunGünaydın el ,yüz ,şiş olarak uyandım,anlamadım dün tuzlu mu yedim şuan kahve içiyorum hepinize güzel sabahlar birkaç gündür spor yoktu bugun kahvaltı sonrası spora gidicem
O kadar ise rağmen hareket etmeyi ihmal etmemişsin azmin çok guzelgünaydin kızlar
nasılsınız_
haftasonu girmiyorum net de olsa dahil..
bu haftasonum dolu dolu geçti gerçi misafirler vardi..
kayınpederim ameliyat oldu işte misafirler bi bitmez bilmedi..
dün akşam da vardi ben gitmedim yukariya.. ütüm var çamaşirlari düzenliycem banyom var.. evi bi toparliycam..ay çikamam dedim.. eşimi kızımı gönderdim.. ben bunlari yapana kadar eşimle kızım geldi daha 1 saat oldu gideli.. ne cabuk ya...
işlerim bi bitmez affedersin ev b.k götürüyor.
dün akşam bi litre gözyaşi izledik sora uyumuşuz..
ammada yorgunum
spora başladim
mekik çektim 50 kez...
bacak 20 kez squat.. ..
baya hareket ettim sadece 15 dk
Zoraki kalkıyorum kiSüpersin erkenden,bende erken kalkıyorum hani metabolizma hızlanıyormuş ya o bende geçersiz kanaatimce
Bu girmedikleri hali mi çok yazmışlar:))ben olmadi mi kimse girmiyor
Kolay gelsinZoraki kalkıyorum ki
İşe gidiyorım
işten eve geliyorum oturmaya hiç firsatim olmuyor anca bi 2-3 dk otır doğru mutfaga.. yemek yapıyorum yaparken kızımı getiriyor. anne anne bacagimi çimdikliyorO kadar ise rağmen hareket etmeyi ihmal etmemişsin azmin çok guzel
8 yıl çalıştım ikinci kızımda bıraktım işi,alıştım heralde tembelliğeZoraki kalkıyorum ki
İşe gidiyorım
Ben korkudan tartılamıyorum bu hafta kötü geçtiGünaydın
54'un üzerine çıkmışım aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?