- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Evi silmem lazım çok üşeniyorum ya
Tartiya son 1 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evi silmem lazım çok üşeniyorum ya
Tartiya son 1 gün
Tüp falan dedin ayıp olur dedin bu muydu kız :)) bahane forever :))Tost yapıyo şuan
Kıyamam ya :)Bizim ufaklık helva delisi sofra bezini falan sermiş önüne 3 kat da bez koymuş üstüne hadi helva ver diyor :)) Gözüm düştü ki nasıl hem de ama yemeği bekleyeceğim
Valla bahane diil kızTüp falan dedin ayıp olur dedin bu muydu kız :)) bahane forever :))
Afiyet olsun:)Valla bahane diil kız
Makinede yaptı
Canım yaaBizim ufaklık helva delisi sofra bezini falan sermiş önüne 3 kat da bez koymuş üstüne hadi helva ver diyor :)) Gözüm düştü ki nasıl hem de ama yemeği bekleyeceğim
Beni de ekler misiniz
Boy 168 başlangıç kg 63.5 yaş 30
1. Haftaya 63.2
2. Haftaya 62.70
3. Haftaya 61.85
Yediğin hurmalar sora seni....İyi akşamlar;akşam yemeği pırasa ve yoğurt ve mercimek çorbası ekmek Yok öğlen wasa yedim ama açımmmmm daha doğrusu malum gündeyim tatlı krizini hurmayla gideriyorum ama bu saate kadar 10 tane yedim
Bonfile çok severimSpordan geldim. Zumba biraz zormus, 20 dk dayanabildim. 10 dk daha yapabilirdim aslinda ama muzik sesi inanilmaz fazlaydi, rahatsiz oldum beynim zonkladi. Derste bir adam vardi, zumba hocasi da surekli adamin onunde kiviriyordu, dersten once soyunma odasinda tanistigim kadin da kesin adama yaziyo dedi, ne dedikoducu bir cinsiz ya :)) bes dk once tanistik aninda dedikodu :)) simdi minik bir parca izgara bonfile yedim protein almis olayim diye, 3 tane de cherry domates yedim, 1 cay bardagi da light sut. Filtre kahve icicem simdi.
Kadın cinsi canım işte dayanamıyoruz :))Spordan geldim. Zumba biraz zormus, 20 dk dayanabildim. 10 dk daha yapabilirdim aslinda ama muzik sesi inanilmaz fazlaydi, rahatsiz oldum beynim zonkladi. Derste bir adam vardi, zumba hocasi da surekli adamin onunde kiviriyordu, dersten once soyunma odasinda tanistigim kadin da kesin adama yaziyo dedi, ne dedikoducu bir cinsiz ya :)) bes dk once tanistik aninda dedikodu :)) simdi minik bir parca izgara bonfile yedim protein almis olayim diye, 3 tane de cherry domates yedim, 1 cay bardagi da light sut. Filtre kahve icicem simdi.
Ben hiç yapmam aslında ama herkes yapıyo bende mecbur işteKadın cinsi canım işte dayanamıyoruz :))
Dediğime bakma ben de hoşlanmam pek :)) Topluluk olunca kaçınılmaz oluyor yalnız takılacaksın en iyi korunma şekliBen hiç yapmam aslında ama herkes yapıyo bende mecbur işte
Yapmasam
Laf taşıyan casus sanarlar
Artık bende yalnız takılmak istiyorum bilio musunDediğime bakma ben de hoşlanmam pek :)) Topluluk olunca kaçınılmaz oluyor yalnız takılacaksın en iyi korunma şekli
kızlı erkekli
Kesinlikle ben her zaman mesafeli olmuşumdur iş arkadaşlarıma biraz çekinirler de benden niye bilmiyorum.Artık bende yalnız takılmak istiyorum bilio musun
Biraz ekip değişsin mesafeli olucam biraz daha....
Cıvığı çıktı