ben olmadi mi kimse girmiyorSizi okumaya kararlıydım ama masallah haftasonu hiç uğramamış topigimize ne çok konuşmuşsunuz 26 sayfa kala pes ettim
Öf ben iste bu yuzden kalori hesabiyla ugrasamiyom kanki cok sıkıcı yeaaAçtım kanki
16:30 da kapamıştım
Kalori hesapladığım için mecbur saydım
2 kase falandı :)
Daha neler.. Bu kadar dengesizlik yapmagunaydinlar ben gece pasta yedim ve kola ictimesim aldi dayanamadim 2 gundur kendimi salmişım oyuzden ceza olarak salatalik disinda birsey yemicem bugunluķ
Daha neler.. Bu kadar dengesizlik yapma
Kesin ise yarar bu, cok dusuk kalori
Çok çok geçmiş olsunnnYatak döşek yatıyordum canım öksürük krizlerine giriyorum süründürdü bu hastalıkBugün daha iyiyim bitmedi ama azaldı. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Sağlık ne büyük nimet..
Tamam canım hatırladım :)günaydin kızlar
nasılsınız_
haftasonu girmiyorum net de olsa dahil..
bu haftasonum dolu dolu geçti gerçi misafirler vardi..
kayınpederim ameliyat oldu işte misafirler bi bitmez bilmedi..
dün akşam da vardi ben gitmedim yukariya.. ütüm var çamaşirlari düzenliycem banyom var.. evi bi toparliycam..ay çikamam dedim.. eşimi kızımı gönderdim.. ben bunlari yapana kadar eşimle kızım geldi daha 1 saat oldu gideli.. ne cabuk ya...
işlerim bi bitmez affedersin ev b.k götürüyor.
dün akşam bi litre gözyaşi izledik sora uyumuşuz..
ammada yorgunum
spora başladim
mekik çektim 50 kez...
bacak 20 kez squat.. ..
baya hareket ettim sadece 15 dk
Aynen yaaÖf ben iste bu yuzden kalori hesabiyla ugrasamiyom kanki cok sıkıcı yeaa
Ama sen birakma, birakmazsin zaten sabirli birisin sen, masallah sana kanki senin cok isine yariyor :)
Önemli diilCascade_ canım tatildeydim yeni döndüm. ve suçluluk psikolojisinden sanırım hiç girmedim giremedim. çünkü baya yedim yani gerçi harekette çoktu ama bahane değil.
evet bildirim yapmadım istersen çıkarabilirsin anlarım ve alınmam.
Bravo çok iyiBir tane poğaca küçük zaten, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, zeytin, domates ve salatalık.
Yapalım mı? önce sen dene dayanılabiliyorsa ben de yaparım :)))Kesin ise yarar bu, cok dusuk kalori
ay sildiğini farketmemişim bile :) pardonÇok çok geçmiş olsunnn
Allah acil şifa versin
Tamam canım hatırladım :)
Gemmiş olsun tekrardan
Aynen yaa
Sabır küpüyüm :))
Önemli diil
Tatile nereye gittiniz?
İstikrar sağlansın DİE sildim
Eklerim tekrar :)))
Bravo çok iyi
Haftasonu denicem. Is yuzunden kosturdugum gunlerde ve spora gidecegim gunlerde acliktan olebilirim cunku :))Yapalım mı? önce sen dene dayanılabiliyorsa ben de yaparım :)))
Ben birer gün arayla denemeyi düşünüyorum 3 gün yeterHaftasonu denicem. Is yuzunden kosturdugum gunlerde ve spora gidecegim gunlerde acliktan olebilirim cunku :))
Ahahaaay sildiğini farketmemişim bile :) pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?