- 5 Mart 2020
- 557
- 996
- 23
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Allah razı olsunMucizem43 ve Tiniminimavihanim esroşum için okudum Allah kabul etsin tez vakitte hayırlı haberler alalım inşaAllah çiçeğimmm amiiin
Yok cnm hıc bıldırım yapmadılar. Sadece grup kurulurken katılırım yazan arkadaslar..Okumayanların yerine okuyalım mıMorrmeneksee
Amain_cim Yazmıstı sadece bitirdin mi cnm
Canım bütün gün hastanedeydim çok yogundum birazdan okumaya bssliycam okudum sayin_cim
Ballikabak
defne-28
Mihra95
Ilayumut KızlR cemos ve Amanita için sadece sız kaldınız yenı kısıye gecildi bilginiz olsun
Tamam canım rabbım feraha cıkarsınbitiremedim . İstersenşz beni çıkartın kızlar bu ara istemediğim şeyler yaşıyorum kimsenin hakkına girmeyeyim . Kusura bakmayın, çok üzgünüm
Tamam canımCanım bütün gün hastanedeydim çok yogundum birazdan okumaya bssliycam okudum sayrabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kusura bakma bildirim yapamadım
Okumaya başladım yarın hepsini yetiştiririm inşallahTamam canımılk gun arkadaslarımız
Cemoos ve X xnobodyx ıcın okuyacaksın okuyunca bana tekrar bıldırım yap sana zahmet
2.gun arkadaşlarımız ıse
Tiniminimavihanim ve Mucizem43
Helal olsun canımOkumaya başladım yarın hepsini yetiştiririm inşallahyazarım tekrar tabiiki cnm hakkını helal et o kadar emek veriyirsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?