- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Mucizem ve Tiniminimavihanim ismimleriniz nedir kızlar ona göre okuyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucızem gülizarMucizem ve Tiniminimavihanim ismimleriniz nedir kızlar ona göre okuyalım
Ay valla napcamı sasırdım bu aksam son kez daha güncelliyim, sırayı halldeyım dahada lısteye dokunursamU uyeadibiriki pasif yapmış kuzumm kendini
Ah benim fedakar cefakar çiçeğimmmAy valla napcamı sasırdım bu aksam son kez daha güncelliyim, sırayı halldeyım dahada lısteye dokunursam
Ay valla napcamı sasırdım bu aksam son kez daha güncelliyim, sırayı halldeyım dahada lısteye dokunursam
Sizin için kendimi siper etmeye hazırım en son ya fettahta etmıstım boyleAh benim fedakar cefakar çiçeğimmm
Allah sana hayırlı bir eş hayırlı evlatlar cersin rabbim aratmasın , yokluğunu göstermesin .Sizin için kendimi siper etmeye hazırım en son ya fettahta etmıstım boyle
Ayy canım soyle dualar alınca varya benı oyle motive ediyor ki bi baskasının bana ettıgı dua ıcımı ayrı ferahlatıyor cıdden rabbım sızlerede hayırlı ve tez zamanda evlat versın insallah müjdeli haberlerınızı paylasmak nasıp olsun burdanAllah sana hayırlı bir eş hayırlı evlatlar cersin rabbim aratmasın , yokluğunu göstermesin .
Yaa inşalalh rabbim istiyen herkezin kucağını doldursunAyy canım soyle dualar alınca varya benı oyle motive ediyor ki bi baskasının bana ettıgı dua ıcımı ayrı ferahlatıyor cıdden rabbım sızlerede hayırlı ve tez zamanda evlat versın insallah müjdeli haberlerınızı paylasmak nasıp olsun burdan
Gülizar benMucizem ve Tiniminimavihanim ismimleriniz nedir kızlar ona göre okuyalım
Yanı bu okudum demekmı oluyor cano
Evet canımYanı bu okudum demekmı oluyor cano
Sıraya devam ediyoruz o halde bende başlıyorumArada lıstenın yerı değişebiliyor ama lısteyi degıstırmeyım benı bırz zorluyor durmadan sıra degıstırmek o yuzden onden gidebilirsınız kızlar
Sadece bildirimini erkenden yapmayın arada kaynayabılır..
Mesela sız sımdı sıradakı arkadaslara okuyun ama ben onlara gectıgımızde Paylasım yapıyrm ya o zaman bildirimini yapın olur mu