- 5 Mart 2020
- 557
- 996
- 23
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Esra ve kendim için okudum Allah kabul etsin rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ağzınıza sağlıkMucizem43 ve Tiniminimavihanim esroşum için okudum Allah kabul etsin tez vakitte hayırlı haberler alalım inşaAllah çiçeğimmm amiiin
Yok cnm hıc bıldırım yapmadılar. Sadece grup kurulurken katılırım yazan arkadaslar..Okumayanların yerine okuyalım mı Morrmeneksee
Ama in_cim Yazmıstı sadece bitirdin mi cnm
Canım bütün gün hastanedeydim çok yogundum birazdan okumaya bssliycam okudum sayrabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kusura bakma bildirim yapamadımin_cim
Ballikabak
defne-28
Mihra95
Ilayumut KızlR cemos ve Amanita için sadece sız kaldınız yenı kısıye gecildi bilginiz olsun
Tamam canım rabbım feraha cıkarsınbitiremedim . İstersenşz beni çıkartın kızlar bu ara istemediğim şeyler yaşıyorum kimsenin hakkına girmeyeyim . Kusura bakmayın, çok üzgünüm
Tamam canım ılk gun arkadaslarımızCanım bütün gün hastanedeydim çok yogundum birazdan okumaya bssliycam okudum sayrabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kusura bakma bildirim yapamadım
Okumaya başladım yarın hepsini yetiştiririm inşallah yazarım tekrar tabiiki cnmhakkını helal et o kadar emek veriyirsunTamam canım ılk gun arkadaslarımız
Cemoos ve X xnobodyx ıcın okuyacaksın okuyunca bana tekrar bıldırım yap sana zahmet
2.gun arkadaşlarımız ıse
Tiniminimavihanim ve Mucizem43
Helal olsun canım senden haber bekliyorumOkumaya başladım yarın hepsini yetiştiririm inşallah yazarım tekrar tabiiki cnmhakkını helal et o kadar emek veriyirsun