Günlük pastörize sütle yaptım masallah güzel tutmus sabah dolaba koydum akşam tadına bakarımDün
12 tl lahmacun
4.5 tl ekmek
Bugün
3 tl ekmek
4.5 tl un
20 tlekmek süt yoğurt mayalayacagım
okyonus ev sütü ile yoğurdun nasıl oldu ?
Hem çalışmak istemiyorum hem ücretsiz istemiyorumBende pek hamaratımGünlük sütle yoğurt mayaladim inş tutar Evin tadını çıkar sen yavrularla.Ücretsiz izin alacakmısın?
Bahara kadar alsan iyi olur sonra bakıcı bulursun aman valla zor işlerHem çalışmak istemiyorum hem ücretsiz istemiyorumbakalım canım
Yaaa evet bakalım ben de ufaklığı hiç bırakmak istemiyorumBahara kadar alsan iyi olur sonra bakıcı bulursun aman valla zor işler
Evet pek küçük dahaYaaa evet bakalım ben de ufaklığı hiç bırakmak istemiyorum
Benim de menü aynı bugün. Yoğurtla yeriz.Dün tavuk suyu çorba yaptım bugünde yanına fırında karnabahar yapacağım salata yaparım yeter.
Aynen sarımsaklı yoğurt yaparım iyi olurBenim de menü aynı bugün. Yoğurtla yeriz.
Bende olsam bırakamazdım sanırımYaaa evet bakalım ben de ufaklığı hiç bırakmak istemiyorum
Pek inecek gibi değil ama inş inerAltın iniş yapsa da maaş gelince rahat alsak.
Bende aynı düşünüyorum akşam hem buradaki birikim listesini yapacağım hemde kendime bütçe eksiye girdikAltın iniş yapsa da maaş gelince rahat alsak.
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri benimkilerde öyle meyve yediler 2 gündür iyiler çok şükürSağol canım
Kolay gelsin
Tuğçe bana 6 gram yaz canım eksik fazla olursa yazarımBende aynı düşünüyorum akşam hem buradaki birikim listesini yapacağım hemde kendime bütçe eksiye girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?