• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4500₺ kredi ödüyoruz. Bunun dışında maaşlarımızı alınca ben 1000₺ eşim de 1500₺ ilave kredinin olduğu hesaba yolluyoruz. Eşim özel sektör. Ne olur ne olmaz biriksin işten çıkarsa en azından birkaç ay kredi için kafamız rahat olsun dedik. İnşallah hiç işten çıkmaz da kredimiz bu vesileyle erken biter :)

Yillik hedefimi sabit bir sekilde kestiremiyorum acikcasi. Eger maasim devam ederse , 2021 ocak subat mart ve nisanda 1 er ata almayi planliyorum.sonrasinda yaz gwliyor ve gezmeler basliyor,rahatca harcamak iatiyorum pek birikim olmayabilir. Ayrica hazirandan sonra kredi taksitimiz 2 bin artacak. 20 ay o sekilde odeyecegiz. Bir de kucugum eylulde krese baslayacak wn az 1000 tl de ona gider hwr ay. Tahminen ekimden sonra da her ay 1 yarim alirim yil sonuna kadar

Ay altın takibi yapıyorum 😅 evi süpürdüm camların önünü sildim tozları aldım ütü yaptım 1 makina da misafir nevresimleri yıkandı astım .Birşeyler atıştırdık emzirdim uyudu bende uyuyacağım şimdi dinlenmek istiyorum
Bende kızıma çorba içirdim uyudu
Sarmaları halledeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back