- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Teşekkür ederim canım.Canim haftaya cuma yanilmiyorsam bime geliyor kataloga bak istersen guzel duruyordu
Bakarım şimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım.Canim haftaya cuma yanilmiyorsam bime geliyor kataloga bak istersen guzel duruyordu
Ah ah kola
Cola bitti
Ah ah kola
Normal de sevmem ama böyle yemeklerin yanına cok yakışıyor zalimCola bitti
Ayran içecezzzz
Aynen yaaaa bak bu yemeyi yap çocuklar bayılacakNormal de sevmem ama böyle yemeklerin yanına cok yakışıyor zalim
Anne ancak yapsın bamyaAynen yaaaa bak bu yemeyi yap çocuklar bayılacak
Ya da sen kızları bana yolla ben yediririm onlara
Ben kuşbaşı kuzudan havuçlu patatesli yemek yaptım kuzuma 2 gün yesin.Ev halkına nohut Tavuksuyı çorba bar biraz o yenir bide turşu çıkarırız azda yoğurtlu turp yapacağım.Akşam irmik helvası şekerini az attım bende yerim biraz diyeOkadar yaptım canım cektiAnne ancak yapsın bamya
Tabi yemez kizanciklar
Ye tabiki Kız yenmez miBen kuşbaşı kuzudan havuçlu patatesli yemek yaptım kuzuma 2 gün yesin.Ev halkına nohut Tavuksuyı çorba bar biraz o yenir bide turşu çıkarırız azda yoğurtlu turp yapacağım.Akşam irmik helvası şekerini az attım bende yerim biraz diyeOkadar yaptım canım cekti
Kızzz diyetteyim ya her yediğimi sorguluyorum İlk kez diyete girdim ben böyleYe tabiki Kız yenmez mi
Ay ben bu kadınla küsmüştüm nasıl barıştım anlamadımOyle yaaaa eltım de ne zaman sorsam ev sıcacık sürekli soba klima yanıyor der
Ama her zaman benım fatura onun 3 katı anlamıyorum böyle ınsanları
Ayyy ne fenaymış kız oyle
Sevgi bak ebebektuce_tuce ilk arabam e bebekten mi?
oğluma almak istiyorum bizimki 14 aylık binermi onu da bilmiyorum
Nayyyy bamya mııııı ben bile yemiyom kızzzzz çocuklar nasıl yesinAnne ancak yapsın bamya
Tabi yemez kizanciklar
Bizim de bu arabadan var bundan hep ağırlığı arkaya veriyor geri geri giderken takkk kafa üstü düşüyorAy ben bu kadınla küsmüştüm nasıl barıştım anlamadım
Sevgi bak ebebek
Umay- kaç TL harcadın mutfağa bu hafta belki sen birinci oldun veya Kocasininprensesi93 veya Cankusunannesi
Bamya himmm en sevdiğimNayyyy bamya mııııı ben bile yemiyom kızzzzz çocuklar nasıl yesin
Birde bamya hastası olanları unutmayalım anladın sen onu
Bizim de bu arabadan var bundan hep ağırlığı arkaya veriyor geri geri giderken takkk kafa üstü düşüyor
Dün son anda saçından yakaladım
Başka bir tane daha var o daha iyi en azıdan düşmüyyor
Bamya yapıyorsun ama pilavsız olmazBamya himmm en sevdiğim