- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Sagol canim yeni gordum mesajiniOhh kilolar gitmiş kızlar cok sevindim tebrikler
aksama mantar çorbası,pırasa yapacağım
Canlı dersim bitti evi toparladım biraz daha is yapıp uyuyacağım yorgun hissediyorum kendimi
Karaca’ya ben bırak paramı günahımı vermem artıkCedric1003 benşm fincanlar örtüler hala yok tedarik ediliyor diyor seninkiler geldimi?Bu Karaca böyle hep geçmi gönderiyor acaba yoksa gelmeyecekmi
Hahaha dimiİsler bitti
Corba pisiyor salata yaptim
Buzlukta birkac lahmacun vardí cocuklar yer bizde dolma yeriz
Kızım canlı derste
Oglus babasıyla etkinlik yapiyor
Minikte hala uyuyor
@Kmsl Hnd menun super ama diyetteyiz
okyonus senin de menu guzel diyete uygun
NarinNarin köstebegini artık dizisiz götúrürsün canim
tuce_tuce sizde dedikodu yapar göturursunuz canısı
Kiz benim yarın kadarsinHahaha dimi47 kg olmuşum kızlar diyete başlıyorum
Reyting iyiydi kesin heyecan yapıyorlarBende çok üzüldüm
@Kmsl Hnd pasta yapmıştım bende dizi keyfi yapıcaktım senin gibi
Bizim gibi bir çok kişi kızmış
Pozitif varsa aralarinda calismaya ara vermis olabilirler bu haftanin bölümu hazırdır onu haftaya yayınlarlarReyting iyiydi kesin heyecan yapıyorlar
Yok anacim 30 unda kargo diyordu yok ses SedaCedric1003 benşm fincanlar örtüler hala yok tedarik ediliyor diyor seninkiler geldimi?Bu Karaca böyle hep geçmi gönderiyor acaba yoksa gelmeyecekmi
Bunun sepetleri plastik olanı var. Bauhaus ta vardı da gidemeyeceğim şimdi oraya. Öyle bir sey alacağım. Delikli değil. Annem kullanıyor iki yıldır hiç bahsettiğin gibi bir sorun olmadı.Canım bunların aralarından patates soğan aldıkça toprağı tozu dökülmez mi
Birinci sınıf öğretmenlerine velilere ve öğrencilere acıyorum çok kötüYok anacim 30 unda kargo diyordu yok ses Seda
kargolar cok yoğun gecikmeler cok oluyor
Zeynolin44 canli dersler cok yoruyor sonrası is temizlik yemek .
surekli çocukların ses kayıtlarını dinleyip ödevleri kontrol etmekten yoruldum ne his veliler daha cok yoruyor .
Bir tanesi yazmış ses kaydı gönderdim neden yorum yapmadiniz
Daha iki gün ince telefonla konuştum okumasıyla ilgili bilgilendirdim 50 tane ses kaydı hepsine dedim nasıl yorum yapayım eksik olanları uyarıyorum sadece
Aldın diye yazayım mıAralık ayı hedefim 4.65 gr altın almak. Beklediğim bir para var da gelirse alırım gelmezse sadece 1 gr alabilirim
tuce_tuce
Ayy yok yok alamadım dahaAldın diye yazayım mı
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acabaAyy yok yok alamadım daha
Ben de sayende bugün stoklarımı kontrol ettim durum fena değilKızlar stoklarıma baktım gıda dışı
Temizlik ürünleri sadece bunlar varEki Görüntüle 2731477
Okyonus yedin mi pastayıÇok heyecanlıyım yemekten sonra bisküvi pastası yiyeceğim10gün sonra çayın yanında ilk tatlım ödül reglime denk geldi iyi oldu tatlı ihtiyacımda aradan çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?