Canım bunların aralarından patates soğan aldıkça toprağı tozu dökülmez miTabi ki. Atayım bak almayı planladığım böyle bir sey. Kapalı çekmeceli istemiyorum. Aslında çok güzel ahşap açık kasa gibi olanlar var ama 300tl civarı. Patates soğan koyacağım şeye o kadar para vermek istemiyorum :)
Tartıya liste tutmuyoruztuce_tuce bu tartı olayına bende katılmak istiyorum hangi gün bildirim yapıyorsunuz benimde bi 5 kilom var vermem gereken
Tuce bence onlar 55 e geri gelsinler sende 46 dan 55 e doğru git orta yolu bulalım herkesin gönlü olsunTartıya liste tutmuyoruzya tartılma günleri Kızlar belirlediler . Bende aranıza katılayım dedim seni gözümüz görmesin dediler hahaha
Benim son bebekte tsh yüksek cıktı ilaç başladı dr levotiron 50 mg her gün 1 tane alıyorum ilaç ile en son normaldi hiç ilacı kesmedi pandemi öncesi başka bir dr gitmeyi planlıyordum pandemi başladı gitmedim ilaca devam ediyorumselam...
1 kğ kuru soğan aldım 2 tl..
meyveci ğeçerse alırım..
zeyno...selam..
ben de aşimato tiroidiyim..en az 10 yıldır tiroit ilacı kullanıyorum.kilo alımının ben beslenme şekline ve arekete bağlı olduğunu düşünüyorum...pandemi döneminin ilk aylarında 4 kilo aldım..sonra önlemlerimi ğevşetip dışarı daa fazla çıkınca (areket fazlalaşınca ritimli yürüyüş )3 ü ğitti...
şimdi yine daa fazla evdeyiz...ğelecek 3 kiloyu ğönülsüzce bekliyorum..
okullar açıkken çocukları ğötürüp ğetiriyorduk....bir sebeple zorunlu yürüyüş oluyordu.
çocuklar da öyle...can sıkıntısına bir şeyler yemek istiyorlar evde...
erkes selam...
Sağlık engeli ne yaaatuce_tuce
Zeynolin44
Dizi ertelenmiş bu hafta
Kanal D açıklama yapmış sağlık engeline takıldı haftaya görüşmek üzere
Halbuki fragmanı bile verdiler ya yayınlasalar ne olurdu sanki
CoronaSağlık engeli ne yaaa
Haftaya corona bitiyor muymuşCorona
Gerçekten çok zor oluyor hem ders hem ev işi yemek çocuklar Allah kolaylık versinBen de canli derslerimi bitirdim sabahtan sukur. Oglumu uyuttum yemek yaptim kizimla okuma yaptik. Cok zorlansam.da ustesinden geliyorum sukur, bu donemki insan ustu cabam.icin kendimi odullendirmeyi dusunuyorum
Sagolasin canim.amin. Sen de ogretmen misinGerçekten çok zor oluyor hem ders hem ev işi yemek çocuklar Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?