🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım

Birazdan pazara gideceğim eşim ve çocuk evde. Eminim geldiğimde ev darmadağın olacak

Akşama dünkü yemeklerimizden azar azar var eşimin canı kızarmış tavuk istemiş yapayım dedim uğraşma dedi çok sevdiği bir yer var yapan gidip oradan alacak.

2 adet damacana su istedim 22 tl ödedim

Canım bunların aralarından patates soğan aldıkça toprağı tozu dökülmez mi

tuce_tuce bu tartı olayına bende katılmak istiyorum hangi gün bildirim yapıyorsunuz benimde bi 5 kilom var vermem gereken
Tartıya liste tutmuyoruz ya tartılma günleri Kızlar belirlediler . Bende aranıza katılayım dedim seni gözümüz görmesin dediler hahaha

selam...

1 kğ kuru soğan aldım 2 tl..
meyveci ğeçerse alırım..

zeyno...selam..
ben de aşimato tiroidiyim..en az 10 yıldır tiroit ilacı kullanıyorum.kilo alımının ben beslenme şekline ve arekete bağlı olduğunu düşünüyorum...pandemi döneminin ilk aylarında 4 kilo aldım..sonra önlemlerimi ğevşetip dışarı daa fazla çıkınca (areket fazlalaşınca ritimli yürüyüş )3 ü ğitti...

şimdi yine daa fazla evdeyiz...ğelecek 3 kiloyu ğönülsüzce bekliyorum..

okullar açıkken çocukları ğötürüp ğetiriyorduk....bir sebeple zorunlu yürüyüş oluyordu.
çocuklar da öyle...can sıkıntısına bir şeyler yemek istiyorlar evde...

erkes selam...

Benim son bebekte tsh yüksek cıktı ilaç başladı dr levotiron 50 mg her gün 1 tane alıyorum ilaç ile en son normaldi hiç ilacı kesmedi pandemi öncesi başka bir dr gitmeyi planlıyordum pandemi başladı gitmedim ilaca devam ediyorum

İlacı kesip durumuma bakmadı hiç o yüzden başka dr gideceğim

Eskiden bu şekilde daha iyi kilo veriyordum troit sonrası zor vermeye başladım dr de dedi kilo vermeni zorlaştırır diye bakalım diyete spora devam

Ben de canli derslerimi bitirdim sabahtan sukur. Oglumu uyuttum yemek yaptim kizimla okuma yaptik. Cok zorlansam.da ustesinden geliyorum sukur, bu donemki insan ustu cabam.icin kendimi odullendirmeyi dusunuyorum
Gerçekten çok zor oluyor hem ders hem ev işi yemek çocuklar Allah kolaylık versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…