🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam canım,

Ben iyiyim umarım sen de iyisindir.
Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum ama sayfalar çok hızlı ilerliyor. Yetişmem mümkün değil:)
Çok şükür iyiyim bendeDönüşümlü çalışıyorum oğlus anasınıfı ama göndermiyoruz kayınvalide bakıyor vaka durumuna göre karar verecegız 2.dönem göndeririz gibi duruyor.

Beni hic sorma deve nerem dogruki demis ya aynen oyleyim
Su an raporluyum fizik tedavi aliyorum
Ama oncesinde covid pozitiftim, temasliydik tablo netti teste izin verilmedi pozitif olan ise geldi arkadasim birden hastahanelik oldu bende test yaptirdim ama ztn iyilesmeye donmustum ufak belirtiler vardi
Sonra sirtima vurdu kilitlendim
Is yeri hala buz gibiymis aralik geldi 1 soba yanmadi klima ile oturuyorlar
Ben ztn sirtimdan sorun yasiyordum bari fizik tedaviyi halledeyim dedim oraya basladim
Esimle bir araya geldik pandemi bize yaradi oteli kçö ile devam ediyor
Genel anlamda keyfim iyi
Bir tane yegenim oldu 1 yasinda bir minik köpegim var onlarla vakit geciriyoruz

Çok şükür iyiyim bendeDönüşümlü çalışıyorum oğlus anasınıfı ama göndermiyoruz kayınvalide bakıyor vaka durumuna göre karar verecegız 2.dönem göndeririz gibi duruyor.
Umarım 2. dönem okullar açılır. Benim küçük 28 aylık oldu. Yaza veya Eylül’de kreşe başlatmayı düşünüyorum ben de.

Çok geçmiş olsun canım
Bizi de temaslı olarak filasyona aldılar ama semptom olmadığı için test yapmadılar. 1 hafta sonra eşim özelde test yaptırdı. O pozitif çıkınca gelip bana test yapıldı.
Teyze olmak çok güzel olmalı, benim kardeşim evlenmek istemiyor, bana nasip olmayacak bu gidişle:)
Köpek de çok iyi olmuş. Bir cana sahip
çıkmışsınız.

Kötü enerji yüklendim resmen midem yanmaya başladı

Yaaa inanilmaz
Birde akillanmaya basladi, beni kullaniyor gibime geliyor ama insallah 18 yasina gelene kadar cozerim
Bugun bir tane sweat almisim unutmusum goturdum uzerindekileri gosterdi elime verdi gitti benim var diyor sanirim
Oteki ztn apayri pandemide bizim bahceye geldi buraya nasil geldik bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20201004_211732_387.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 40

Insallah gercek bir yoldas arkadas karsisina cikar belli mi olur
Benim esimde hic bir belirti olmadi ben bu isten hic bsy anlamadim

Olsun cok hos olmus
Ara ara gel
Deniz nasil sen nasilsin
Okullar da kapandi mahvoldu cocuklar

Çok tatlıymış gerçekten
Ben daha fazla canlıya bakamayacağıma karar verdim:)) Yoksa ben de severim çok köpekleri.

Insallah gercek bir yoldas arkadas karsisina cikar belli mi olur
Benim esimde hic bir belirti olmadi ben bu isten hic bsy anlamadim
Bizim bakıcı abla grip gibi atlattı, eşi ağır fakat evde geçirdi. Nefes darlığı ve ateş problemi oldu. Bakıcı ablanın kendisi ile yaşıt görümcesi ise hastanelik oldu. Herkesi farklı etkiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…