- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Şahsen banada yetmez kısıtlı harcarım gereksiz abur cubur almam.Süt almam lazım haftaiçi.Acık süt bulmadım.Tire kooperatifi sütü var poşette pastorıze 3 kg alıryorım 18tl tutuyor bir hafta yoğurt yetiyor onunla yoğurt yapıyorum.Hergun çocuk 1 kefir içiyor bir süt o bu günlük gideri 15tl çocuğunVallahi bize yetmez 300 tl
Yarım 20 kilo süt alırız 65 tl o ediyor
Manav market eksiği var 300 gider
Diğer günler hiç harcamamalıyız
Birden bu kadar kesme acıkır saldırırsınTamam.Öglen bir kase yoğurt yerim akşam tarhana çorbası brokoli.İşe giderken 1 bardak süt 1 küçük muz 2kaşık yulaf 1kasık chia tohumu tarçın yerim.
Tamam yedikçe yazarım sorarım.Ben olmazsa onlıne diyet falan alcm vallaBirden bu kadar kesme acıkır saldırırsın
Öğlen 1 dilim buğday ekmeği 1 kase çorba ve yoğurt ye
Akşamı geç yeme
Sebze yemeği yada et
2 kş pilav v.s
Salata bu ölçülerde ye
Karbonhidrat yemeden yağ yakılmıyor ama ölçülü olacak herşey
2 lt en az su iç
Ayyyy gözü iyice karartmışşşsın kızzz ne online diyet para harcayacak yaaa şaşırıyor nasıl harcayağınıTamam yedikçe yazarım sorarım.Ben olmazsa onlıne diyet falan alcm valla
can sen erzıncanı gor bı burda yasamaktan vazgecersın lıralar 2000bın 1500.arası hep.
Fit olmam lazım kayınvalide ile aynı kilodayım tamam onun boyu kısa ama kilomuz aynıAyyyy gözü iyice karartmışşşsın kızzz ne online diyet para harcayacak yaaa şaşırıyor nasıl harcayağını
Haklısın can cok oahalican sen erzıncanı gor bı burda yasamaktan vazgecersın lıralar 2000bın 1500.arası hep.
Kız verirsin kilon yok korusan bile yeterTamam yedikçe yazarım sorarım.Ben olmazsa onlıne diyet falan alcm valla
kan emiciler yaa hersey ates pahası. ödemelerım oldugu için kısıtlı bır hayat standardım var zaten. olmak zorundaHaklısın can cok oahali
Ev kredin falan mi var ?kan emiciler yaa hersey ates pahası. ödemelerım oldugu için kısıtlı bır hayat standardım var zaten. olmak zorunda
Fit olmam lazım kayınvalide ile aynı kilodayım tamam onun boyu kısa ama kilomuz aynıben en son 61dim 63.5ne ya.Yarın aç tartınacagım
Sen bide İzmiri görkan emiciler yaa hersey ates pahası. ödemelerım oldugu için kısıtlı bır hayat standardım var zaten. olmak zorunda
Hahahhatuce_tuce altın listesinin altına diyet listeside yapalım Sabah aç karnına hepimiz tartılıp kilo bildirip başlıyoruz
300 tl iyi bencekaç TL diyoruz simdi o zaman kızlar rakam verin ay uykum geldi
300 tl olsun.250bana yetmez.Artık diyet yapacağım diyet ürünleri pahalı300 tl iyi bence
Sende şimdi uyku vaktimikaç TL diyoruz simdi o zaman kızlar rakam verin ay uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?