- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Benim buzlukta var bu haftaaaaYa balık alıyorum en az 50 TL gidiyor mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim buzlukta var bu haftaaaaYa balık alıyorum en az 50 TL gidiyor mesela
Biz 3 levrek aldık 130tl.Senin iyi 50tlYa balık alıyorum en az 50 TL gidiyor mesela
O sayilmiosa oooo hergun makarna yapar gene birinci olmaya çalışırımEvdeki eksikler sayilmazki sen uzulme
Bizdede hersey var bu hafta
bıgün sayılmaz yarından itibarenBugün manava gittik birde yumurta falan aldık 140tl tuttu.Eee benim 110tl hakkımı kaldı şimdi
Ben Şırnak 'ta çalışmıştım gerçekten tam bir mahrumiyet bölgesi
Benim buzlukta var bu haftaaaa
waffle yedim geldim.Sırayla tartıldık hepimiz 63.5 çıktık çocuk 19.8cıktı.Kızlar hiç diyet yapmadım ölümüne diyete başlıyorum sabah limonlu su mu içiyoruz fikir verin kezzap içesim var
O sayilmiosa oooo hergun makarna yapar gene birinci olmaya çalışırım
Evet tarımda yok en yakın Adana dan gelene kadar fiyat cok artıyor .Ben Şırnak 'ta çalışmıştım gerçekten tam bir mahrumiyet bölgesi
O nedenle pahalı oluyor çarşı pazar
Ben geçen salı günü levrek aldımBiz 3 levrek aldık 130tl.Senin iyi 50tl
Corona var uzak dur kızımDiyet listesi paylaşın hadi.Sabah bal kaymak çok yerdim bide tahin pekmeZ onları keseceğim.Aksam kesseler birsey yemem.Yarın bitki cayı alayım ben.Sabah yumurta beyaz peynır biraz salca 1 dilim etimek yerim 3-4 zeytin iyimi sabah kahvaltısı böyleGel bacim sarilalim
Birden eriyeyim diyorsunwaffle yedim geldim.Sırayla tartıldık hepimiz 63.5 çıktık çocuk 19.8cıktı.Kızlar hiç diyet yapmadım ölümüne diyete başlıyorum sabah limonlu su mu içiyoruz fikir verin kezzap içesim var
KBiz 3 levrek aldık 130tl.Senin iyi 50tl
Kg kaç TL ki ohaBiz 3 levrek aldık 130tl.Senin iyi 50tl
Deniz levreği Burada 100tl di. Havuz levreği 45 seninki havuzmu acabaBen geçen salı günü levrek aldım
Levreğin kilosu 45 tl idi burada 4 tane aldım 50 tl aldı
Sabah iyi domates salatalık yeşillik ekleyebilirsinCorona var uzak dur kızımDiyet listesi paylaşın hadi.Sabah bal kaymak çok yerdim bide tahin pekmeZ onları keseceğim.Aksam kesseler birsey yemem.Yarın bitki cayı alayım ben.Sabah yumurta beyaz peynır biraz salca 1 dilim etimek yerim 3-4 zeytin iyimi sabah kahvaltısı böyle
Tamam.Öglen bir kase yoğurt yerim akşam tarhana çorbası brokoli.İşe giderken 1 bardak süt 1 küçük muz 2kaşık yulaf 1kasık chia tohumu tarçın yerim.Sabah iyi domates salatalık yeşillik ekleyebilirsin
Deniz diye biliyorumDeniz levreği Burada 100tl di. Havuz levreği 45 seninki havuzmu acaba