• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel bacim sarilalim🙃
Corona var uzak dur kızım😂Diyet listesi paylaşın hadi.Sabah bal kaymak çok yerdim bide tahin pekmeZ onları keseceğim.Aksam kesseler birsey yemem.Yarın bitki cayı alayım ben.Sabah yumurta beyaz peynır biraz salca 1 dilim etimek yerim 3-4 zeytin iyimi sabah kahvaltısı böyle

Tamamdır ben bu işi sevdim. Bugün İzmir köfte pilav ayran yaptım fazla yaptım yarin işten gelince çocukla ilgilenim diye yarına ekmek harici masrafım olmayacak . Ha bide yol parası onu saymıyorum mutfaktan sayılmıyor çünkü. alışverişide yapmayacam evdekileri sonuna kadar değerlendirmeye çalışacam balimin herşeyi tam yoğurdu eksik sadece 😊

Corona var uzak dur kızım😂Diyet listesi paylaşın hadi.Sabah bal kaymak çok yerdim bide tahin pekmeZ onları keseceğim.Aksam kesseler birsey yemem.Yarın bitki cayı alayım ben.Sabah yumurta beyaz peynır biraz salca 1 dilim etimek yerim 3-4 zeytin iyimi sabah kahvaltısı böyle
Sabah iyi domates salatalık yeşillik ekleyebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back