Ama olmaz ki ben yarın azcik alışveriş yapcaktim şimdi benim yüksek cikicak evde bişey kalmadı
Evet haftalık harcaması can limitHaftalık mutfak harcaması mı olacak kızlar
Ve limit ne olacak ?
Hahahahh bende de hersdyyy varEvdeki eksikler sayilmazki sen uzulme
Bizdede hersey var bu hafta
Ben mutfak için 23 haftadır 150 tl limit koyuyorum bakalım tuce bize ne kadar limit belirleyecekEvet haftalık harcaması can limittuce_tuce ayarlıyacak
Yetiyor mu gercekten 150 tlBen mutfak için 23 haftadır 150 tl limit koyuyorum bakalım tuce bize ne kadar limit belirleyecek
Canım bir de evde yaşayan, yemek yiyen sayısı da önemli tabikiYetiyor mu gercekten 150 tl
Mesela benim evde hersey oluyor ama illaki markege gidiliyor bende anlamiyorum
Bizde 3 kiziyiz 2 kizim ve ben esim ayda bir filan geliyorCanım bir de evde yaşayan, yemek yiyen sayısı da önemli tabiki
Bana yetiyor biz 3 kişiyiz
bizim buraların çarşı pazarı kasabı da çok yüksek fiyatlı değil bence
Bende başlamadım güzel sebze buldukça almaya devam edilebilirBen yazdan dondurucuya koyduklarıma ve kuruttuklarıma henüz başlamadım
Bir taraftan başlasam iyi olacak
Kiz ben pazara gidince yemeklik birsey de bulamiyorum sebze yemiyorlarBiz güneydoğu da cok küçük bir ildeyiz .
Pazar cok pahalı haftalık 120-150 arasi gidiyor
Ekmek küçük eksikler derken en iyi 250 300
Evet sizinkiler mangal et köfte tarzı şeyleri seviyorKiz ben pazara gidince yemeklik birsey de bulamiyorum sebze yemiyorlar
Sadecd meyve yesillik patates filan alıyorum
Yarin hamburger yapacagimEvet sizinkiler mangal et köfte tarzı şeyleri seviyor
Ben kış pazarını daha cok seviyorum buranin
Yazın hiç birsey yok ama kış fena degil.
Bu hafta hep evdekilerden yapcagim
Ben domates konserverlerime közlenmişlere başladım. Kuru patlıcan çok severim onuda yaptım 2 defa biber var onu tarhana çorbalarıma koyuyorum acı oluyor kış aylarında iyi gidiyor annem tarhana koymuştu geçen yıldan o var az kaldı yenisini yapmış onu isterim belki otobüsle gönderirlerBen yazdan dondurucuya koyduklarıma ve kuruttuklarıma henüz başlamadım
Bir taraftan başlasam iyi olacak
Mesela çocukların babası bu hafta 250 tl göndermiş ama dün onun dışında bir de balık alıp göndermişBizde 3 kiziyiz 2 kizim ve ben esim ayda bir filan geliyor
Ama yok ben yetistiremiyorum
O yjzden bu hafta yarisma yapalim dedim gaza gelip evdekilerden yemek yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?