• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar akşam için köfte yaptım bulgur pilavı vardı çorbamda vardı bolca salata yaptım yogurt yedik hafif yedim 1 kase çorba 1 tane köfte az yogurt ve salata yedim birazdan yeşilçay içerim. 1 tane daha kamera almak istiyorum a101 e gelecekmiş onu alırım onun dışında harcama yapmayı düşünmüyorum gıda dışında

İyi akşamlar kızlar akşam için köfte yaptım bulgur pilavı vardı çorbamda vardı bolca salata yaptım yogurt yedik hafif yedim 1 kase çorba 1 tane köfte az yogurt ve salata yedim birazdan yeşilçay içerim. 1 tane daha kamera almak istiyorum a101 e gelecekmiş onu alırım onun dışında harcama yapmayı düşünmüyorum gıda dışında
Maşallah canım sende güzel vermişsin
İyi gidiyorsun
Kamera cocuklar için mi

Kmsl Hnd Kmsl Hnd kızzzzz aslansın sen evet katılıyorum harcama yapmayı yasaklıyorum😳

Kmsl Hnd Kmsl Hnd kuzuu bende katılıyorum, bir kaç gündür yaptığım harcamaları yazsam beni burdan atarsnz 🤪acilen toparlanmamz lazim

Tamam benim ztn alacak halim yok
Dun harcama yapmadik
Bugun kardesime gittim 10 Tl kahve aldim
Yarinda ekmek ve kopege parazit hapi almam lazim 10 tl idi baska bir planimiz yok birde doktora gidecegim o kontrol ucretsiz olur

Ben de katılmak isterim
Evet kızzlarr o zaman başlıyoruz tuçe sen liste yap canım haftaya pazara kadar herkes kendine liste tutsun pazar günü yapılan harcamaları yazarızzzzzz🤣🤣🤣🤣

aayyyy çok motiveee oldum hemen haftalık yemek listesi yapmalyım😜😜😜

Evet kızzlarr o zaman başlıyoruz tuçe sen liste yap canım haftaya pazara kadar herkes kendine liste tutsun pazar günü yapılan harcamaları yazarızzzzzz🤣🤣🤣🤣

aayyyy çok motiveee oldum hemen haftalık yemek listesi yapmalyım😜😜😜
Evde ne varsa onu pişirin kimse alışveriş yapmasın 😂birinciye ödül ne 😏😏

23 hafta önce kendime haftalık mutfak harcaması için 150 tl limit koymuştum

Ama haftalık toplam harcamam 150 tl yi geçiyordu

Diğer kategoriler stok ve kış hazırlığı idi

Diğer kategoriler için harcamalara limit koymadım.

23 hafta önce kendime haftalık mutfak harcaması için 150 tl limit koymuştum

Ama haftalık toplam harcamam 150 tl yi geçiyordu

Diğer kategoriler stok ve kış hazırlığı idi

Diğer kategoriler için harcamalara limit koymadım.
Hadi bakalım bu hafta kemerleri daha da sıkacaz🤣😂😂

tuce_tuce tuce_tuce
Ne işler çekiyorsun yoksun bugün
Zeyno abi bebek kulaklarını çekiştiriyor çorba yaptım güzelce yemeğe başlamıştı kulaklarını çekmeye başladı sonra yemedi tabiki 🤣 o birşeyler daha yesin diye dolabı masaya döktüm resmen sonra onları kaldırdım alt üst değiştirdim şimdi emziriyorum uyuyor . Eşim akvaryumu temizlemek için beni bekliyor🤣 fakültende arkadaşımın Doğum günü saat 21:00 de kızlarla konferansla onu arayacağız . Bu arada ben çay ve. Kahve yapacağım bize tabi 🤣 hiç oturmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back