Maşallah canım sende güzel vermişsinİyi akşamlar kızlar akşam için köfte yaptım bulgur pilavı vardı çorbamda vardı bolca salata yaptım yogurt yedik hafif yedim 1 kase çorba 1 tane köfte az yogurt ve salata yedim birazdan yeşilçay içerim. 1 tane daha kamera almak istiyorum a101 e gelecekmiş onu alırım onun dışında harcama yapmayı düşünmüyorum gıda dışında
Kmsl Hnd kuzuu bende katılıyorum, bir kaç gündür yaptığım harcamaları yazsam beni burdan atarsnz acilen toparlanmamz lazim
Tamam benim ztn alacak halim yok
Dun harcama yapmadik
Bugun kardesime gittim 10 Tl kahve aldim
Yarinda ekmek ve kopege parazit hapi almam lazim 10 tl idi baska bir planimiz yok birde doktora gidecegim o kontrol ucretsiz olur
Evet kızzlarr o zaman başlıyoruz tuçe sen liste yap canım haftaya pazara kadar herkes kendine liste tutsun pazar günü yapılan harcamaları yazarızzzzzzBen de katılmak isterim
Evde ne varsa onu pişirin kimse alışveriş yapmasınEvet kızzlarr o zaman başlıyoruz tuçe sen liste yap canım haftaya pazara kadar herkes kendine liste tutsun pazar günü yapılan harcamaları yazarızzzzzz
aayyyy çok motiveee oldum hemen haftalık yemek listesi yapmalyım
Ayyy dimiiiiii çok iyi fikir bencedeKmsl Hnd Güzel oldu bu :)
Gün gün yazma planım vardı zaten, şimdi sizle olunca kendimi daha çok sıkarım :)
Benim kız buna pek sevinmeyecekkkEvde ne varsa onu pişirin kimse alışveriş yapmasınbirinciye ödül ne
Hadi bakalım bu hafta kemerleri daha da sıkacaz23 hafta önce kendime haftalık mutfak harcaması için 150 tl limit koymuştum
Ama haftalık toplam harcamam 150 tl yi geçiyordu
Diğer kategoriler stok ve kış hazırlığı idi
Diğer kategoriler için harcamalara limit koymadım.
Ağaç yaşken eğilir alışsın şimdiden kemer sıkmayaAyyy dimiiiiii çok iyi fikir bencede
Benim kız buna pek sevinmeyecekkk
Ay ben diyetteyim bizim mutfak masrafı yarı yarıya azalırHadi bakalım bu hafta kemerleri daha da sıkacaz
KeşkeeeeeAğaç yaşken eğilir alışsın şimdiden kemer sıkmaya
Benim eşimde diyordu sen diyete girince biz birikim yaparız diye kendi aldıklarını görmüyordu herhaldeAy ben diyetteyim bizim mutfak masrafı yarı yarıya azalır
Yok kızzzzz kocişimi saymıyorum o zaten yqnımda değil ben onu da hesaba katsammm sonuncu olurum
Zeyno abi bebek kulaklarını çekiştiriyor çorba yaptım güzelce yemeğe başlamıştı kulaklarını çekmeye başladı sonra yemedi tabiki
Evet canım salonda var bitane bitane de mutfaga koymak istiyorumMaşallah canım sende güzel vermişsin
İyi gidiyorsun
Kamera cocuklar için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?