- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaptan.Ben sebze meyve yumurta falan aldım bugün 140tl harcadık.Ekmek ve su dışında bu hafta harcama olmaz inşBizimde 2 gündür 0 harcama
kızlar OHAL ilan ediyorum 1 hafta boyunca kimse keyfi birşey almayacak
Tamam haftaya pazara herkes bildirim yapcak toplam 1 haftada ne kadar harcama yapmışız topik birincisi seçecezzzzTamam kaptan.Ben sebze meyve yumurta falan aldım bugün 140tl harcadık.Ekmek ve su dışında bu hafta harcama olmaz inş
Tamam o olabilir onun dışında ensendeyimmmmKmsl Hnd bak saat 21de hepsiburadada efsane indirimler varmış pikap ve plaklar düşerse ben alırımOnun harici almam almam ama
Ay ne oluyor burada. oğlan yemedi ona kızdımKatılmak isteyenler tuce_tuce ev sahibimiz birazdan gelir liste oluşturur tamam mı kız ne kadar az harcayacağız bakalım
Afiyet olsn beybiskoBende yarın başlıyorum Birazdan waffle yapcz
Tamam o olabilir onun dışında ensendeyimmmm
Ben de katılmak isterimKatılmak isteyenler tuce_tuce ev sahibimiz birazdan gelir liste oluşturur tamam mı kız ne kadar az harcayacağız bakalım
Bu pandemi döneminde evde çok zaman geçirdiğimizden anneye çok bağlanmıştır. Başka kimseyi istemiyordur. Benim oğlum da öyle . Normalde 5 aylıkken işe başlamıştım hiç sıkıntımız yoktu. Sonra araya pandemi girince bana çok alıştı tekrar. Napsın çok küçükmüş daha seninki de. Benim oğlum da 19 aylık.Mrblar arkadaşlar şimdi siz değerli arkadaşlarla çok önemli bir konu konuşmak istiyorum. Söz konusu çocuklar olunca malesef ki akan sular durur. Uzun olabilir destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Benim biliyorsunuz. 17 aylık bir kızım var çok narin duygusal bir çocuk. Evde asla yüksek sesle konuşmayız gerçeği yapı gereği esimle ikimiz çok fazla huzurlu insanlarız. Kızıma kardeşim bakiodu o gitti ben mecbur çalıyorum sonra iki ay babaannesi baktı. En son benim tanıdığım güvendiğim bir arkadaşım vardı sürekli buluşur eder kızımın her aşamasını bilen biri kızım prameture bir bebekti çokta desteği oldu. Onunda oğlu var kızımda 6 ay büyük. Ama takdir edersiniz ki daha baskın sürekli bağırıp ağlayan dediğini yaptiran bir çocuk. Kızıma ona verdim en azından kardeşle birlikte aktivite olsun oynasınlar sıkılmaz arkadaşa da güveniyorum diye. Olaylar ordan koptu kızım çok değişti onu geçtim ama sürekli mutsuz gün içinde aldığım foto ve videolarda suskun ve gözleri hep dolu . Çocuk ağlamak istiyor ağlamaktan bile çekiniyor dudağı titreyip boncuk boncuk göz yaşı dokuyormus ama ilk defa çocuğu bırakmıyorum çocuğum hep mutluydu. Beni görünce derdini anlatır dışına içli içli aglmaya başlıyor. Delirecem resmen oturup ağlıyorum neden diye bir ayı doldu esnek çalışma var bizde haftanın iki günü bırakıyorum çocuğu. Fark ettim benim kızım eline ne alsa oğlu elinden çekiyor benim düşüncem itilip kakilmasi yönünde ve bu onu mutsuz ediyor. Çocuğum temastan nefret ediyor. Bize bile rahatsız olan çocuk oğlu sürekli onu çekiştirip duruyor elinden tutuyor ben yokum diye ağlamıyor ama yüzündeki huzursuzluk belli. Arkadaşı uyardım sakın yüksek sesle konuşmayın kendi çocuğuna kızma benim kız korkar bak diye bir ara denk geldim kendi çocuğuna kizmasina daha doğrusu kardeşi sabah işte ona kızmış kavga etmişler falan dedi içimden dedim benim kız şimdi delirmistir korkudan hemen uyardım bagirmadim falan dedi. Nolur bana bir yol gösterin çocuğum resmen elimden kayıyor. Arkadaş çok iyi biri ama bana sebep lazım bulamıyorum her aşamasında ariom foto istiom herşey yolunda gibi duruyor kızım neden böyle . Aglamasi anlamıyorum . Beni görünce hiç böyle içli ağlamıyordu ilk defa bırakmıyorum ki insan evladını tanımaz mi uzun yazdım ki herşey değerlendirilsin sizde tarafsız olarak yorum yapın diye zira ben delirecem. Ondan çocuğumu çeksem kardesim iki aylık yanıma gelecek teyzemizde evde hazirana kadar bakicaklar öyle bir durumda arkadaşa uygun bir dille nasıl açıklamam gerek.