- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
Hoş buldum canım birbirimizi motive ederiz güzel olur, veee evet hafta sonu yasağı geldi yinehos geldin can sohbet muhabbet. bıtıkım burda
evet canım tetagil önerdi.daha bugün verdi 1 kez kullandık günde 6 kez kullanabilirsin dedi.gercekten faydası oldumu canm.Ne kullandın canım dişleri için toz demiştin
Bende kızımda tetagil kullanmıştım çok faydasını görmüştüm
ayy benım kurs ne olacak.Hoş buldum canım birbirimizi motive ederiz güzel olur, veee evet hafta sonu yasağı geldi yine
bu yıl tamam egıtım yokYüzyüze eğitim yıl sonuna kadar yok uzaktan eğitime devam
Ntv de veriyor ne kursuna gidiyosun canimhangi kanal
bilgısayar kursuna gidiyordum...Ntv de veriyor ne kursuna gidiyosun canim
cok ıyı oldu kursum gıttı ama olsun olması lazımdı10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma yasağı geldi
vaka sayısı arttı cumku.Restorant cafeler sadece paket servis yapacak
Sinema tiyatro kurslar spor salonları kırathaneler kapatılmış
Bize iyi geldi canımevet canım tetagil önerdi.daha bugün verdi 1 kez kullandık günde 6 kez kullanabilirsin dedi.gercekten faydası oldumu canm.
Evet öyle oluyor 23:00 te uyanıp 04:00 te zor dalmıştıDoktor bize bi toz verdi bitkisel ağzına 2 saate bir dök dedi insallah faydasi olur.Birde günde 3 kez calpol ver dedi 3-4gun boyunca vermeye devam et dedi.valla her şeyi deniyorum ne isterse onu yediriyorum artık.sabaha kadar ayağımda sallıyorum yatagin ortasına oturuyorum hiç indirmeden sallamaya devam ediyorum öyle sabah ediyoruz ikimizde 3 gündür.
10:00 20:00 arasında gidebilirsin amabilgısayar kursuna gidiyordum...
Şua ttehlkelii zaten belki de böylesi hayırlıdırbilgısayar kursuna gidiyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?